top of page

Yoga

Yin yoga en Vinyasa yoga

Sinds enkele jaren ben ik yin yoga-docent en recentelijk heb ik ook de opleiding Ashtanga Vinyasa docent afgerond. 

IMG_0478.jpeg

Yoga voor mij en anderen.

Mijn yoga-reis begon een aantal jaren geleden toen ik meer rust zocht in mijn hoofd. Ook wilde ik wat extra's doen voor mijn lichaam omdat ik beperkingen ervaarde. Na 4 jaar ben ik zelf de yin-yogadocenten opleiding gaan doen en toen ben ik helemaal 'gepakt' door het 'yoga-virus'. Yoga is voor mij een way of life geworden en hoort bij mijn dagelijkse rituelen. Het geeft mij kracht, souplesse en rust. 

Afgelopen jaar heb ik Body Balance lessen verzorgd en toen ontstond de behoefte om meer te leren over de yang yoga. Ik heb de opleiding Ashtanga Vinyasa Yoga gevolgd. Ik voel zo goed hoe beide yogavormen zorgen dat ik me krachtiger en soepeler voel. Zeker wanneer een mens wat ouder wordt, is het belangrijk om extra aandacht te hebben voor ons lichaam en ons mentale welbevinden. Dat geldt trouwens ook voor jongere mensen. Yoga zou een must moeten zijn voor iedereen...zo vertelde een osteopaat aan mij. 

Ik geeft les op yogascholen (Yogaschool De Blauwe Vlinder)/ sportscholen en op mijn eigen retreats. Heb je een yogadocent nodig voor invallessen of retreats of workshops waar dan ook dat ben ik heel geïnteresseerd! Mail me!

Ik kan ook privé- lessen geven, voor 1 of meerdere deelnemers.

bottom of page