top of page

Yoga

Yin yoga, Vinyasa yoga en Yoga Nidra

Ik ben opgeleid in Yin yoga, Ashtanga Vinyasa/ Flow en Yoga Nidra.

IMG_0478.jpeg

Yoga voor mij en anderen.

Mijn yoga-reis begon een aantal jaren geleden toen ik meer rust zocht in mijn hoofd. Ook wilde ik wat extra's doen voor mijn lichaam omdat ik beperkingen ervaarde. Na 4 jaar ben ik zelf de yin-yogadocenten opleiding gaan doen en toen ben ik helemaal 'gepakt' door het 'yoga-virus'. Yoga is voor mij een way of life geworden en hoort bij mijn dagelijkse rituelen. Het geeft mij kracht, souplesse en rust. 

 

Ik heb daarna de opleiding Ashtanga Vinyasa Yoga gevolgd. Ik voel zo goed hoe beide yogavormen zorgen dat ik me krachtiger en soepeler voel. Zeker wanneer een mens wat ouder wordt, is het belangrijk om extra aandacht te hebben voor ons lichaam en ons mentale welbevinden. Dat geldt trouwens ook voor jongere mensen. Yoga zou een must moeten zijn voor iedereen...zo vertelde een osteopaat aan mij. 

 

Ik heb daarbij een opleiding Yoga Nidra gevolgd omdat ik gemerkt heb hoeveel rust je krijgt zowel mentaal als lichamelijk. Zeker voor HSP's een enorme toevoeging!

 

Bij mijn lessen speel ik vaak op mijn eigen handpan en gebruik klankstaven en -schalen. De deelnemers ervaren het als heel erg fijn! Kom je het ook een keer ervaren?  

 

Ik geeft les op yogascholen (Yogaschool De Blauwe Vlinder),val in bij Jaaayoga Heemskerk / sportscholen (Mylife Heemskerk) en op mijn eigen retreats. Heb je een yogadocent nodig voor invallessen of retreats of workshops waar dan ook dat ben ik heel geïnteresseerd! Mail me!

Ik kan ook privé- lessen geven, voor 1 of meerdere deelnemers.

Workshop Hoogsensitiviteit en Yoga op 21 april van 12-15 uur bij Yogaschool De Blauwe Vlinder in Beverwijk.

Ben je hoogsensitief of wil je meer weten over hoogsensitiviteit? En wil je ervaren wat yoga voor je kan betekenen om meer rust te ervaren en meer uit je hoofd te komen? Kom dan naar de workshop! Je kunt je hier aanmelden!

bottom of page