Werkfit UWV

Naast het werken in mijn eigen praktijk, werk ik ook samen met re-integratiebureau ViaLusanne.

Werkfit-traject van het UWV.

HSP’s die uitgevallen zijn door ziekte of werkeloosheid en een uitkering ontvangen van het UWV, helpen wij bij hun re-integratie. Dit geldt ook voor mensen met een WIA-uitkering, die graag weer willen integreren in het arbeidsproces.

We coachen op drie onderdelen:

– Persoonlijke effectiviteit

– Loopbaan 

– Werknemersvaardigheden

Wij bieden een breed pakket aan mogelijkheden. Alles ten behoeve van meer zelfkennis en toekomstmogelijkheden die passen bij jou als persoon. Bij mij in de praktijk is dat 1-op-1 coaching waarbij ik ook verschillende spelvormen en coachingswijzes inzet afhankelijk van wat er nodig is. 

En je kunt meedoen met de thema-retreats waarbij je meerdere HSP’s ontmoet en leert van elkaar. Elke maand is er een ander thema met als start en einde een yin-yogales. Ook maak ik gebruik van creatieve vormen voor meer bewustwording. Al met al een prachtig, veelzijdig pakket, waarover ik..maar zeker ook mijn cliënten..heel erg blij mee zijn.

 Wanneer er behoefte is, kan er gebruik gemaakt worden van de expertise van de overige coach-collega’s van het re-integratiebureau. 

Meer informatie vind je op de pagina van ViaLusanne.

Je kunt je ook via mij aanmelden

Ervaring Ingeborg:

Ik ben echt heel blij en dankbaar dat ik dit mag meemaken. Zo bijzonder om eindelijk gehoord, gezien en begrepen te worden. En het samenzijn tijdens de thema-retreats met andere HSP’s vond ik vooraf spannend. Maar we merkten allemaal dat je gewoon kon zeggen wat je voelde en iedereen luisterde en begreep je .

Echt heel fijn om even ten diepste jezelf te mogen zijn. Van daaruit kan je weer vol vertrouwen verder…

Ik zoek hulp