Werkwijze en methode

Persoonlijke benadering

Ieder persoon is anders en heeft een andere manier nodig om te kunnen leren. Ik help mensen op een manier die bij hen past.

Er zijn een aantal methodes en spellen die ik inzet om tot een grotere bewustzijn te komen.

Mensen doen 10 procent bewust en 90 procent onbewust. Vaak ‘weet’ je al hoe je tot een oplossing kunt komen maar ben je dat niet bewust. Ik help je om tot die bewustwording te komen. Ik leg je dus geen dingen op maar ontdek wat bij je hoort om in je kracht te komen.

Nieuw in 2019!

Het aanbod wordt uitgebreid met verschillende trainingsvormen. De individuele coaching blijft ook maar er zijn meer mogelijkheden wat betreft tarieven en pakketten. Kijk voor meer informatie over het aanbod en de bijbehorende tarieven.

Hoe ik werk.

Ik weet als geen ander hoe spannend het kan zijn om om hulp te durven vragen. Iets nieuws beginnen of aandacht voor jezelf vragen zit niet in je systeem.

Hulp om te ontdekken wat hoogsensitiviteit is en het dan te leren gebruiken, is heel belangrijk voor je welbevinden. Waarschijnlijk vind je het heel belangrijk om goed te zijn voor anderen en vergeet je vaak jezelf. Om echt iets voor anderen te kunnen betekenen, is het belangrijk dat je zelf goed in je vel steekt!

Hoe gaat nou zo’n eerste kennismakingsafspraak, zal je je misschien afvragen?

Je meldt je aan via mijn website, mailt me, appt me of belt me om een afspraak te maken. Ik probeer altijd zo snel mogelijk te reageren en op korte termijn een afspraak in te plannen.

Tijdens het kennismakingsgesprek, onder het genot van een kop koffie of thee, mag je me in vertellen waarom en waarvoor je contact met me hebt gezocht. Ik vertel wat ik voor je kan betekenen en ik vertel je een paar dingen over hoogsensitiviteit. We overleggen samen of je verder wilt en welk traject het beste bij je past.

Je kan altijd alles tegen mij vertellen. Als je al heel lang geheimen met je meedraagt, lucht het heel erg op om het te vertellen. Ik kan heel goed luisteren!! Je geheimen zijn veilig bij mij.

Ik ga in het coachingstraject samen met jou op zoek naar je krachtige zelf! Ik kan je ook helpen met het maken van de, voor jou, beste keuzes.

Je krijgt regelmatig wat huiswerk mee. Dat mag je maken maar het is niet verplicht. Het helpt je wel om je nieuwe inzichten je sneller eigen te maken.

Zorg nu eens goed voor jezelf en zoek hulp! Ik geef het je graag!! Je bent van harte welkom!!

Lees voor meer informatie de klantenervaringen en aanbod en tarieven.