Voor wie?

Waarmee kan ik helpen?

Ik help hoogsensitieve volwassenen met stress en burn-outklachten, met het ontdekken en gebruiken van hun mooie eigenschap. Dit kunnen allerlei klachten zijn die te maken hebben met keuzes, zelfbeeld, werk, gezin e.d.

Het is mogelijk om voor zowel individuele coaching te kiezen als voor trainingen. Bedrijven kunnen de trainingen aanbieden aan hun medewerkers die dreigen uit te vallen door stress en burn-out klachten. Dit kan zowel in de praktijk als op locatie van het bedrijf plaatsvinden.

Onderwerpen die aan de orde kunnen zijn, zijn:

  • Hoogsensitiviteit (ontwikkeling): Mensen die hoog sensitief zijn lopen vaak tegen dingen aan en worden vaak niet begrepen. Hoe ga je daarmee om als hoog sensitief persoon? Welke handvatten of eigenschappen kun je inzetten om je beter te kunnen handhaven in je privéleven en in onze maatschappij?
  • Stress en burn-outklachten.In deze tijd van 24/7 bezig zijn met de wereld om je heen liggen stress en burn-out op de loer. Hoe kun je zorgen dat je je weer energiek voelt en met plezier in het leven staat. (Deze coaching wordt regelmatig vergoed door de werkgever als daar budget voor is.)
  • Ouders en begeleiders van hoogsensitieve kinderen. Voor kennis en handvatten om hoogsensitieve kinderen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
  • Verliesverwerking. Voor alle vragen die te maken hebben met verlies: verlies van personen, baan, relatie enzovoort.

Op de pagina ‘werkwijze en methode‘ vind je meer over mijn manier van coaching en de verschillende mogelijkheden.

Denk jij dat ik jou kan helpen? Neem dan contact op of maak een afspraak.


afspraak maken coaching