Durf uitdagingen aan!

Ik ben druk bezig om alle spullen te verzamelen voor mijn nieuwe praktijkruimte. Ik heb enorm veel energie en de creativiteit om allerlei mooie workshops te maken. Ze borrelen met een enorm tempo naar boven. Super leuk, uitdagend en ook heel spannend of de mensen mij weten te vinden. Ik gun iedereen een coach!? Een student die ik begeleid, en het privé heel moeilijk heeft, vertelde me deze week dat als ze het niet meer ziet zitten, een afspraak met mij maakt. Alles komt dan weer goed zegt ze. Interessant, maar uiteindelijk doet deze student het zelf, ook al beseft ze het niet! De kunst van het coachen is om mensen weer in hun kracht te zetten door de juiste vragen te stellen en hen een spiegel voor te houden. Het is elke keer weer zo prachtig en inspirerend om te zien dat mensen weer goed in hun vel komen te zitten.

Het is ook spannend voor veel mensen om iets nieuws te beginnen of te verhuizen. Durf de uitdaging aan. Bekijk het vanuit het perspectief van mogelijkheden. Dan is de kans dat het lukt én dat je het naar je zin krijgt veel groter!

En zoek zo nodig een coach?! Een coach werkt oplossingsgericht! En je hebt vaak maar een paar consulten nodig! En als je zin hebt.. geef je op voor een van mijn workshops?!


Ga jij de uitdaging aan?

Geïnteresseerd in de workshops van The Power Inside? Bekijk ze hier: Workshops

Heb jij een vraag over de coaching? Neem dan contact op: Contact

Call Now Button