Thema-bijeenkomsten

Door het Coronavirus gaan de Themabijeenkomsten voorlopig niet door. 
Op 15 mei staat de volgende op de agenda.
De tijd zal leren of die daadwerkelijk ook door kan gaan. De thema’s schuiven dan door.
Houd de website in de gaten!!
Ik wens je veel goede gezondheid en zorg goed voor jezelf!!

Thema-bijeenkomsten

Het is altijd heel fijn om met gelijkgestemden te praten. Het is voor veel hoogsensitieve, hooggevoelige mensen een feest van herkenning en een bevestiging dat zij niet de enige zijn. Vandaar dat The Power Inside thema-bijeenkomsten organiseert. 

Bekijk hieronder het volledige aanbod. Wil je er graag een keertje bij zijn? Vul dan het aanmeldformulier in. 

Thema-bijeenkomsten met elke keer een ander thema dat te maken heeft met hoogsensitiviteit.

Tijdens deze bijeenkomsten ontvang je kennis en inzicht over het dag-thema. Met coach en deelnemers gaan we gezamenlijk in gesprek, waardoor je meer grip krijgt op je hoogsensitiviteit.

 

Thema-bijeenkomsten op de planning:

Elke maand op een vrijdagochtend van 10-12 uur (uiterlijk 13 uur als het uitloopt)  is er een themabijeenkomst en elke keer een ander thema. Er kunnen maximaal 6 deelnemers deelnemen zodat iedereen persoonlijke aandacht kan krijgen.

Jouw investering: per thema-bijeenkomst: €40. Kom je vier de bijeenkomsten dan betaal je totaal €130. 

Agenda Themabijeenkomsten:

15 mei 2020: HSP en werk.

Hoogsensitieve mensen hebben meestal een hoog arbeidsethos en zijn potentiële kandidaten voor het ontwikkelen van een burn-out. Het percentage  hoogsensitieve mensen met een burn-out ligt veel hoger dan bij mensen die niet hoogsensitief zijn. Maar welk werk past nu goed bij HSP’s? 

12 juni 2020: HSP en de invloed van je opvoeding.

Kleine kinderen hebben maar één perspectief en dat is die van de omgeving waarin ze opgroeien. Ze leren zichzelf maniertjes aan om zich staande te houden. Deze manier zit er goed ingebakken. Volwassenen kunnen hierdoor vast zitten in hun manieren en overtuigingen. En die kunnen weer in de weg zitten bij het maken van  nieuwe keuzes.

Er zijn zeker ook postieve ervaringen. Die helpen je om je zelfbeeld te ontwikkelen. 

17 juli 2020: HSP en liefdevol omgaan met jezelf.

In de praktijk zie ik heel veel HSP’s die heel liefdevol zijn naar anderen maar heel streng naar zichzelf toe. Daardoor wordt het zelfbeeld niet altijd positief gevoed. Hoe kun je liefdevol omgaan met jezelf? Wat zou het effect daarvan zijn, voor jezelf en voor de wereld om je heen?

21 augustus 2020: HSP en faalangst

Elk jaar komt dit thema wel een paar keer voorbij bij de themabijeenkomsten. HSP’s zijn vaak erg kritisch op zichzelf en proberen altijd alles goed te doen. Falen hakt er stevig in bij de meeste HSP’s. Het gevolg is dat ze niet gaan doen wat ze graag zouden willen. Hoe durf je toch je grenzen te verleggen?

Retreat

Dit voorjaar organiseer ik samen met Joan de Blois van praktijk La Mojo een dagretreat. Klik op de button voor meer informatie. Je vindt het onderaan de desbetreffende pagina.

Extra Workshop!!!

Workshop Hoogsensitiviteit en Yin Yoga | nog te bepalen |  

Voor hoogsensitieve mensen is het vaak moeilijk om rust te vinden in het hoofd. Het hoofd loopt vol en het voelt als een door chaos in je hoofd. Veel mensen vinden het lastig om daarmee om te gaan. De gevolgen zijn niet fijn. Sommige mensen hebben hoofdpijn, anderen hebben rugpijn, maagpijn, problemen met darmen of ontwikkelen auto-immuunziektes. Het contact met hun gevoel en intuïtie is weg. Het contact met de rest van het lichaam daardoor ook. 

Maar hoe kom je uit je hoofd en krijg je weer contact met je lichaam? Sommigen lukt het door te mediteren. Ik vind dat moeilijk omdat mijn hoofd nooit lijkt te stoppen met denken. 

Ik heb sinds een jaar zelf ervaren dat het goed lukt met (Yin) Yoga. Die ervaring wil ik graag delen.

Ik heb Naomi van de Werff van Yoginomi bereiHoogsensitief-Yoga-The Power Insided gevonden om samen een workshop te organiseren waarin de deelnemers informatie krijgen over hoogsensitiviteit en kunnen ervaren wat Yin Yoga is en voor/met je doet.

Kosten zijn voor deze workshop (andere prijs dan themabijeenkomst) €45 inclusief koffie/ thee.

Je kunt je nog niet aanmelden voor deze workshop. 

Aanmelden voor thema-bijeenkomst

Wil je graag aanwezig zijn bij een thema-bijeenkomst? Meld je eenvoudig aan via het onderstaande formulier.Tijd: Vrijdagochtend van 10.00-12.00 uur.

Kosten: € 40 per keer inclusief koffie en/of thee (€ 130 voor 4 keer).
Aantal deelnemers: Maximaal 6 personen.

Call Now Button