Thema-bijeenkomsten

Thema-bijeenkomsten

Het is altijd heel fijn om met gelijkgestemden te praten. Het is voor veel hoogsensitieve, hooggevoelige mensen een feest van herkenning en een bevestiging dat zij niet de enige zijn. Vandaar dat The Power Inside thema-bijeenkomsten organiseert. 

Bekijk hieronder het volledige aanbod. Wil je er graag een keertje bij zijn? Vul dan het aanmeldformulier in. 

Thema-bijeenkomsten met elke keer een ander thema dat te maken heeft met hoogsensitiviteit.

Tijdens deze bijeenkomsten ontvang je kennis en inzicht over het dag-thema. Met coach en deelnemers gaan we gezamenlijk in gesprek, waardoor je meer grip krijgt op je hoogsensitiviteit.

 

Thema-bijeenkomsten op de planning:

In september starten we weer met een nieuwe reeks thema-bijeenkomsten op de vrijdagochtenden van 10-12 uur, voor maximaal 6 deelnemers zodat iedereen persoonlijke aandacht kan krijgen.

Jouw investering: per thema-bijeenkomst: €30 exclusief 21% BTW. Kom je alle vier de bijeenkomsten dan betaal je totaal €100 excl 21% BTW. 

Agenda Themabijeenkomsten:

27 september 2019: HSP en faalangst. 

Doordat de meeste HSP’s alles graag goed willen doen, ontstaat er faalangst. Dit zorgt ervoor dat iemand dus veel niet doet of veel stress ervaart als iets gedaan wordt, waardoor je niet bereikt wat je zou willen bereiken. Bij deze bijeenkomst krijg je informatie en handvatten om beter om te leren gaan met je faalangst.

1 november 2019: HSP en Balans (1).

Veel HSP’s willen alle ballen in de lucht houden, maar lopen zichzelf daardoor voorbij. Ook de eisen aan zichzelf zijn vaak te hoog. Tijdens de twee bijeenkomsten over Balans leer je een betere balans te creëren in je leven.

6 december 2019: HSP en Balans (2).

Deze bijeenkomst is een vervolg op Balans (1).

20 december 2019: HSP en pleasegedrag.

Themabijeenkomsten-HSP-The Power InsideJe wilt graag iedereen in je omgeving het naar de zin maken… Herken je dit? Hoe zit het met jouw energie? Bij deze bijeenkomst leer je hoe je hiermee om kunt gaan.

Extra Workshop!!!

Workshop Hoogsensitiviteit en Yin Yoga | 13 oktober | van 14-17 uur in Heemskerk.

Voor hoogsensitieve mensen is het vaak moeilijk om rust te vinden in het hoofd. Het hoofd loopt vol en het voelt als een door chaos in je hoofd. Veel mensen vinden het lastig om daarmee om te gaan. De gevolgen zijn niet fijn. Sommige mensen hebben hoofdpijn, anderen hebben rugpijn, maagpijn, problemen met darmen of ontwikkelen auto-immuunziektes. Het contact met hun gevoel en intuïtie is weg. Het contact met de rest van het lichaam daardoor ook. 

Maar hoe kom je uit je hoofd en krijg je weer contact met je lichaam? Sommigen lukt het door te mediteren. Ik vind dat moeilijk omdat mijn hoofd nooit lijkt te stoppen met denken. 

Ik heb sinds een jaar zelf ervaren dat het goed lukt met (Yin) Yoga. Die ervaring wil ik graag delen.

Ik heb Naomi van de Werff van Yoginomi bereiHoogsensitief-Yoga-The Power Insided gevonden om samen een workshop te organiseren waarin de deelnemers informatie krijgen over hoogsensitiviteit en kunnen ervaren wat Yin Yoga is en voor/met je doet.

Kosten zijn voor deze workshop (andere prijs dan themabijeenkomst) €45 inclusief koffie/ thee.

Geef jezelf of iemand die het kan gebruiken, een cadeau en meld je aan!

Je kunt je voor deze workshop aanmelden via de website van de Yogaschool:
https://www.ajnatempel.nl/yin-yoga-hsp

 

Aanmelden voor thema-bijeenkomst

Wil je graag aanwezig zijn bij een thema-bijeenkomst? Meld je eenvoudig aan via het onderstaande formulier.Tijd: Vrijdagochtend van 10-11.30 uur.

Kosten: € 30 per keer inclusief koffie en/of thee (€ 100 voor 4 keer), exclusief 21% BTW.
Aantal deelnemers: Maximaal 6 personen.

Call Now Button