Thema-bijeenkomsten

Thema-bijeenkomsten

Het is altijd heel fijn om met gelijkgestemden te praten. Het is voor veel hoogsensitieve, hooggevoelige mensen een feest van herkenning en een bevestiging dat zij niet de enige zijn. Vandaar dat The Power Inside thema-bijeenkomsten organiseert. 

Bekijk hieronder het volledige aanbod. Wil je er graag een keertje bij zijn? Vul dan het aanmeldformulier in. 

Thema-bijeenkomsten met elke keer een ander thema dat te maken heeft met hoogsensitiviteit.

Tijdens deze bijeenkomsten ontvang je kennis en inzicht over het dag-thema. Met coach en deelnemers gaan we gezamenlijk in gesprek, waardoor je meer grip krijgt op je hoogsensitiviteit.

 

Thema-bijeenkomsten op de planning:

In september starten we weer met een nieuwe reeks thema-bijeenkomsten op de vrijdagochtenden van 10-12 uur, voor maximaal 6 deelnemers zodat iedereen persoonlijke aandacht kan krijgen.

Jouw investering: per thema-bijeenkomst: €40. Kom je vier de bijeenkomsten dan betaal je totaal €130. 

Agenda Themabijeenkomsten:

17 januari 2020: HSP en emoties.

Gedurende je leven ‘spaar’ je emoties op, die je enorm in de weg kunnen zitten. Wat gebeurt er precies in je lichaam? Wat kun je eraan doen om minder last te hebben van de negatieve emoties? Dit zijn onderwerpen waar we het onder andere over gaan hebben tijdens de bijeenkomst.

21 februari 2020: HSP en relaties.

Voor een heel aantal HSP’s is het hebben of houden van relaties een hele klus. Veel HSP’s hebben weinig echte vrienden of hebben steeds de voor hen, verkeerde partner. Ook het aangaan van relaties met narcistische personen lijkt een valkuil voor HSP’s. Hoe ga je ermee om of hoe kan het ook anders?

20 maart 2020: HSP en werk.

Hoogsensitieve mensen hebben meestal een hoog arbeidsethos en zijn potentiële kandidaten voor het ontwikkelen van een burn-out. Het percentage  hoogsensitieve mensen met een burn-out ligt veel hoger dan bij mensen die niet hoogsensitief zijn. Maar welk werk past nu goed bij HSP’s? 

Retreat

Op 11 januari organiseer ik met Joan de Blois van praktijk La Mojo een dagretreat. Klik op de button voor meer informatie. Je vindt het onderaan de desbetreffende pagina.

Extra Workshop!!!

Workshop Hoogsensitiviteit en Yin Yoga | nog te bepalen |  

Voor hoogsensitieve mensen is het vaak moeilijk om rust te vinden in het hoofd. Het hoofd loopt vol en het voelt als een door chaos in je hoofd. Veel mensen vinden het lastig om daarmee om te gaan. De gevolgen zijn niet fijn. Sommige mensen hebben hoofdpijn, anderen hebben rugpijn, maagpijn, problemen met darmen of ontwikkelen auto-immuunziektes. Het contact met hun gevoel en intuïtie is weg. Het contact met de rest van het lichaam daardoor ook. 

Maar hoe kom je uit je hoofd en krijg je weer contact met je lichaam? Sommigen lukt het door te mediteren. Ik vind dat moeilijk omdat mijn hoofd nooit lijkt te stoppen met denken. 

Ik heb sinds een jaar zelf ervaren dat het goed lukt met (Yin) Yoga. Die ervaring wil ik graag delen.

Ik heb Naomi van de Werff van Yoginomi bereiHoogsensitief-Yoga-The Power Insided gevonden om samen een workshop te organiseren waarin de deelnemers informatie krijgen over hoogsensitiviteit en kunnen ervaren wat Yin Yoga is en voor/met je doet.

Kosten zijn voor deze workshop (andere prijs dan themabijeenkomst) €45 inclusief koffie/ thee.

Geef jezelf of iemand die het kan gebruiken, een cadeau en meld je aan!

Je kunt je nog niet aanmelden voor deze workshop. 

Aanmelden voor thema-bijeenkomst

Wil je graag aanwezig zijn bij een thema-bijeenkomst? Meld je eenvoudig aan via het onderstaande formulier.Tijd: Vrijdagochtend van 10.00-12.00 uur.

Kosten: € 40 per keer inclusief koffie en/of thee (€ 130 voor 4 keer).
Aantal deelnemers: Maximaal 6 personen.

Call Now Button