Thema-bijeenkomsten

Thema-bijeenkomsten

Het is altijd heel fijn om met gelijkgestemden te praten. Het is voor veel hoogsensitieve, hooggevoelige mensen een feest van herkenning en een bevestiging dat zij niet de enige zijn. Vandaar dat The Power Inside thema-bijeenkomsten organiseert. 

Bekijk hieronder het volledige aanbod. Wil je er graag een keertje bij zijn? Vul dan het aanmeldformulier in. 

Thema-bijeenkomsten met elke keer een ander thema dat te maken heeft met hoogsensitiviteit.

Tijdens deze bijeenkomsten ontvang je kennis en inzicht over het dag-thema. Met coach en deelnemers gaan we gezamenlijk in gesprek, waardoor je meer grip krijgt op je hoogsensitiviteit.

 

Thema-bijeenkomsten op de planning:

Elke maand op een vrijdagochtend van 10-12 uur (uiterlijk 13 uur als het uitloopt)  is er een themabijeenkomst en elke keer een ander thema. Er kunnen maximaal 8 deelnemers deelnemen zodat iedereen persoonlijke aandacht kan krijgen.

Jouw investering: per thema-bijeenkomst: €40. Kom je vier de bijeenkomsten dan betaal je totaal €130. 

Agenda Themabijeenkomsten:

21 augustus 2020: HSP en liefdevol omgaan met jezelf.

In de praktijk zie ik heel veel HSP’s die heel liefdevol zijn naar anderen maar heel streng naar zichzelf toe. Daardoor wordt het zelfbeeld niet altijd positief gevoed. Hoe kun je liefdevol omgaan met jezelf? Wat zou het effect daarvan zijn, voor jezelf en voor de wereld om je heen?

HSP-themabijeenkomsten-The Power InsideDeze themabijeenkomst zal in samenwerking met Marcel Smit van HighZense Yoga plaatsvinden, bij droog weer in het duingebied zodat de 1,5 meter afstand gerealiseerd kan worden. Eerst zal het thema uitgediept worden waarna de ochtend afgesloten wordt, met een yin yoga-les speciaal gemaakt om rust te creëren bij HSP’s. 

Meld je snel aan (onderaan de pagina) want er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar.

 

16 oktober 2020: HSP en faalangst

Elk jaar komt dit thema wel een paar keer voorbij bij de themabijeenkomsten. HSP’s zijn vaak erg kritisch op zichzelf en proberen altijd alles goed te doen. Falen hakt er stevig in bij de meeste HSP’s. Het gevolg is dat ze niet gaan doen wat ze graag zouden willen. Hoe durf je toch je grenzen te verleggen.

Retreat

Ergens in de toekomst, na de Corona-crisis organiseer ik samen met Joan de Blois van praktijk La Mojo een dagretreat. Klik op de button voor meer informatie. Je vindt het onderaan de desbetreffende pagina.

Tevens ben ik met Marcel Smit van HigZense Yoga in gesprek om dagretreats te gaan organiseren. 

Aanmelden voor thema-bijeenkomst

Wil je graag aanwezig zijn bij een thema-bijeenkomst? Meld je eenvoudig aan via het onderstaande formulier.Tijd: Vrijdag van 10.00-14.30 uur.

Kosten: € 40 per keer inclusief koffie en/of thee (€ 130 voor 4 keer).
Aantal deelnemers: Maximaal 8 personen.

Call Now Button