Stress en burn-out coaching voor HSP’s

Stress en Burn-outklachten

Ervaar jij veel stress in je leven?

Door de huidige maatschappij van voortdurende ontwikkelingen en het feit dat we allemaal langer moeten doorwerken, is het van belang dat we gezond en vitaal blijven.

In de praktijk blijkt dit echter lastig. Je komt uitgeput thuis en hebt vervolgens nergens zin meer in. Stiekem wil je je weer fit en levendig voelen, maar de eerste stap blijkt nog te groot. 

Tevens zitten we nu in de tijd dat het Coronacrisis alles een beetje in de war schopt. Er zijn veel mensen die door druk of juist door uitzichtloosheid en teleurstellingen veel last hebben van stress.

Stress zorgt ervoor dat je adrenaline-gehalte en je cortisol-gehalte in bloed omhoog gaan om een stressreactie te kunnen aangaan: vechten-vluchten-bevriezen. Dit is handig als er een beer op de weg loopt maar niet als de ‘beren’ die je nu ervaart, niet meer lijken weg te gaan, waardoor je constant in die stressreactie blijft zitten.

Daarvoor is energie nodig en die wordt overal uit je lichaam gehaald, ook wordt daardoor je immuunsysteem aangetast en dat kun je juist niet gebruiken! 

Je wordt sneller ziek en ook auto-immuunziektes kunnen zich makkelijker ontwikkelen. Dat wil je vast niet!!

Wat nu?

Loop je tegen een burn-out aan?
– Ervaar je veel (werk)stress?
– Ben je regelmatig helemaal uitgeput?
– Heb je geen energie meer om te werken / of is je energie op als je thuis komt?
– Heb je nergens zin meer in?
– Voel jij je niet prettig in jouw eigen lichaam (overgewicht of onzekerheid)?
– Wil jij je weer fit en levendig voelen?
– Wil je graag weer terug in jouw eigen kracht?

Ik help je om te ontdekken hoe je met je eigenschap om kunt gaan zodat je beter om kunt gaan met de prikkels om je heen zodat je minder last hebt van stress en geen burn-out ontwikkelt. Heb je al burn-outklachten dan help ik je om je te leren zien waardoor het komt en handvatten te geven om weer in je kracht te komen!

Ik wil je graag helpen. Laat je niet langer leiden door stress, onzekerheid, of een gebrek aan energie! 

Download het E-book  ‘8 Tips voor de Hoogsensitieve (hooggevoelige) mens om minder stress en geen burn-out te krijgen’ of bestel het boek: ‘Wie ben ik als hoogsensitief persoon?’.

Klantervaring:

Bij Annemarie ben ik mijzelf en kan ik al mijn gedachten delen. Ze is meer dan een luisterend oor. In de praktijk of lopend langs het strand bespreken wij samen mijn leven of het leven. Met haar professionele kijk, inlevingsgevoel en ervaring helpt zij mij iedere keer een andere kant te zien van de “in mijn hoofd gemaakte”-obstakels. Het is een cadeau aan mijzelf om haar te bezoeken en daar geniet ik iedere keer van. Tessa.

Ik zoek hulp