top of page
DSC_0017.JPG

Retreats

7c8d6800-f5e4-46e9-a35f-e05e964fcb58.jpg
b568e502-1cb8-4910-bb83-d3ae4a1c0cd9.jpg

Retreats

Thema-retreats

Met regelmaat organiseert The Power Inside Themaretreats voor hoogsensitieve mensen en iedereen die interesse heeft in het thema. Elke keer staat er een ander thema centraal. 

We starten de middag met een meditatieve yin yogales (ervaring is niet nodig!). Daarna gaan we met elkaar in gesprek over het onderwerp. We leren van elkaar en wisselen ervaringen en kennis uit. We sluiten de middag af met een rustige yin yogales of yoga nidra, zodat alles in kan dalen en je weer ontspannen naar huis kunt gaan. 

De thema-retreats vinden plaats op vrijdagmiddagen van 13-17 uur bij:

Buurtcentrum d'Evelaer

Luttik Cie 35
1969 MV Heemskerk

Kosten: €60 per persoon, inclusief thee en wat lekkers.

Agenda:

Thema-retreat op 7 juli 2023: Hoogsensitief en zelfliefde

Zelfliefde is iets wat je heel vaak leest tegenwoordig. Voor veel HSP's is dat heel herkenbaar. HSP's zijn erg op een ander gericht en minder naar zichzelf. Als de ander het maar goed heeft...en stiekem en soms ook onbewust hoop je dan dat jij dan meer gewaardeerd wordt... 

Je gaat maar door met geven totdat je op een gegeven moment helemaal leeg bent. Je kunt niets meer geven omdat er niets meer te geven valt...totaal leeg...

Daarom is het goed om juist ook liefde en aandacht te geven aan jezelf, zodat je vol bent met energie en daardoor ook meer kunt betekenen voor een ander. 

Wees niet bang dat je daardoor egoïstisch wordt en geen ruimte meer hebt voor een ander...want dat gaat je niet lukken 😉. 

Kom je ook meer leren om beter en liever te zijn naar jezelf? Meld je aan op onderstaand formulier.

Thema-retreat op 11 augustus 2023: Hoogsensitief: aannames....wat doe jij ermee?

Wat doe jij met aannames? Neem jij die voor waar vanuit jouw interpretatie? En wat gebeurt er dan in jou?

De laatste tijd loop ik en mensen die ik begeleid, enorm aan tegen aannames die in mijn geval gedaan worden door anderen en in het geval van de mensen die ik begeleid, door henzelf of de mensen om hen heen. 

Hierdoor ontstaat er in het gunstigste geval veel ruis.... Gunstigste omdat er enorme problemen kunnen ontstaan en verwijdering van de mensen waar je het goed mee bedoelt. Het is lastig dan om te vertellen dat je het niet zo had bedoelt om dat diegene al z'n emoties verwerkt heeft bij die aannames.

Herken jij dat er wil je geen last meer hebben van je eigen aannames en ook zo min mogelijk van de aannames die anderen van jou hebben?

Geef je op, kom en leer van elkaar! Meld je aan via het onderstaande formulier. 

In de toekomst worden er meer retreats georganiseerd. Info volgt dan op deze pagina.

Aanmelden retreat

Thanks for submitting!

bottom of page