top of page
DSC_0017.JPG

Retreats

7c8d6800-f5e4-46e9-a35f-e05e964fcb58.jpg
b568e502-1cb8-4910-bb83-d3ae4a1c0cd9.jpg

Retreats

Thema-retreats

Met regelmaat organiseert The Power Inside Themaretreats voor hoogsensitieve mensen en iedereen die interesse heeft in het thema. Elke keer staat er een ander thema centraal. 

We starten de middag met een meditatieve yin yogales (ervaring is niet nodig!). Daarna gaan we met elkaar in gesprek over het onderwerp. We leren van elkaar en wisselen ervaringen en kennis uit. We sluiten de middag af met een rustige yin yogales of yoga nidra, zodat alles in kan dalen en je weer ontspannen naar huis kunt gaan. 

De thema-retreats vinden plaats op vrijdagmiddagen van 13-17 uur bij:

Buurtcentrum d'Evelaer

Luttik Cie 35
1969 MV Heemskerk

Kosten: €60 per persoon, inclusief thee en wat lekkers.

Agenda:

Thema-retreat 5 januari 2024: Hoogsensitief en leven in de wereld om je heen.

Hoe sta jij in deze wereld? Komen er veel negatieve berichten bij je binnen of heb je een manier gevonden om met negativiteit om te gaan?

Jaren terug ben ik gestopt met het lezen van kranten en het kijken naar het journaal. Ik kijk wel op een app naar wat er in de wereld speelt, zodat ik wel een beetje op de hoogte ben. Dat geeft mij veel ruimte om juist veel ruimte over te houden voor positiviteit.

Wat doen de negativiteit met jouw energie? En wat zijn de gevolgen daarvan?

Ben jij benieuwd hoe andere HSP's hiermee omgaan zonder het contact met de wereld om ons heen te verliezen? Zodat jij niet 'wereldvreemd' wordt maar wel goed in je energie blijft?

Kom samen met andere HSP's hier van gedachten wisselen en ondertussen leren hoe je d.m.v. onder andere yoga bij je gevoel kan blijven en uit je hoofd.

Themaretreat 23 februari 2024: Hoogsensitief en de invloed van teleurstellen.

Een poosje geleden zat ik niet zo lekker in m'n vel en ben ik tot de ontdekking gekomen dat het woord 'teleurstellen' op allerlei manieren en gradaties van invloed is bij mij. En ik weet dat het voor heel veel HSP's geldt.

Ik wil anderen niet teleurstellen en niet perse om aardig gevonden te worden maar om anderen een blij gevoel te geven. Daardoor vergeet ik mezelf soms en ga over mijn eigen grenzen. Daardoor ben ik teleurgesteld over mezelf...met alle gevolgen van dien. Maar ik kan ook heel teleurgesteld zijn naar dingen die in de wereld gebeuren... Het is eigenlijk een heel complex woord met een grote  invloed op mij en waarschijnlijk herken jij je er ook in.

Inmiddels ben ik bewust bezig met 'teleurstellen' en merk ik dat ik steeds meer in mijn kracht sta en dat 'teleurstellen' steeds minder invloed op me heeft.

Wil jij hier meer over weten of over praten, voelen en met meer HSP's hier over van gedachten wisselen? Kom dan naar deze thema-retreat en leer van elkaar!! Meld je aan via onderstaand formulier.

Je bent van harte welkom!!

In de toekomst worden er meer retreats georganiseerd. Info volgt dan op deze pagina.

Aanmelden retreat

Thanks for submitting!

bottom of page