top of page
S80817 (90 van 134).jpg
S80817 (90 van 134).jpg

Mijn Missie

Als klein meisje wilde ik heel graag dat mensen blij waren en het gevoel hadden dat ze er mochten zijn. Toen ik ouder werd, werd dat ook een beetje mijn valkuil. Ik cijferde mijzelf snel weg en kon onzeker zijn over mezelf. Maar ik ontdekte ook dat ik meer kon genieten van allerlei dingen in het leven. Twintig jaar geleden leerde ik dat mijn eigenschap 'Hoogsensitiviteit' heet. Ik merkte dat veel mensen naar mij toe kwamen om hun verhaal te vertellen. Ik werd er blij van als ik anderen kon helpen.

Dat is mede de reden dan ik jaren terug een coachpraktijk voor hoogsensitieve personen gestart ben. Afgelopen december ben ik daarmee gestopt. Het was genoeg geweest en tijd voor verandering. 

Voor veel hoogsensitieve mensen is het heel fijn om in contact te komen met andere HSP's. Daarom ontstond het idee om iets te creëren waar HSP's elkaar kunnen ontmoeten en van elkaar kunnen leren. Zo ontstonden de Themaretreats die later aangevuld werden met yin yoga (zie pagina Reatreats). Yin yoga is heel fijn voor HSP's om rust te creëren in hun hoofd en te leren aarden, waardoor ze zich minder snel overprikkeld gaan voelen.

 

Ook voelde ik de behoefte om meer mensen te bereiken dan dat ik kon met mijn Coachingpraktijk. Ik heb toen het boek 'Wie ben ik als hoogsensitief persoon?' geschreven en uitgegeven. Ik ben heel blij dat ik op deze laagdrempelige manier al veel mensen heb kunnen bereiken en helpen (zie pagina 'Boek' voor meer info).

Ik ben sinds enkele jaren yin yoga docent en Ashtanga Vinyasa docent. Zo kan ik op een andere wijze toch hoogsensitieve mensen blijven helpen hun kracht te vinden en te gebruiken.

IMG_0506.jpeg

Volg me op:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page