Klantervaringen

Het omzetten van belemmerende gedachten in kracht!

HSP-Klantervaring-The Power Inside

De coaching van Annemarie ervaar ik als een handreiking van inzichten in mijn gedachtengang. Annemarie helpt mij mijn gedachten te verduidelijke. Ze laat mij zien hoe je gedachten (positief) kan omzetten en welke invloed dat op mijzelf als mijn omgeving heeft . Om de gevoelige kant die ik heb, niet te ervaren als negatief maar juist in te zetten als kracht! Een fijne manier van coaching op een niet oordelende manier, betrokken en vol inspiratie wat mij helpt steeds dichter bij mijzelf te komen.

Ilse

De beste manier

“De rustige, vertrouwde benadering was in het begin nogal confronterend, maar dat komt omdat ik van nature niet snel mensen toelaat in mijn leven. Uiteindelijk was het wel de beste manier om mijn vertrouwen te winnen, waardoor ik mijn emotionele momenten wilde delen.”

– C, Amersfoort

Een verrijking!

“Het was een verrijking in een korte tijd!”

– E, Amersfoort

Passie voor het vak

“Over een workshop: Ik vond je enthousiasmerend, doortastend, positief. Je straalt echt passie voor je vak uit!”

– I. (45)

Goed in wat u doet!

“Bedankt voor alles. U ben goed in wat u doet!”

– S, Utrecht (21)

Bedankt!

“Ik wil je nogmaals bedanken voor al de hulp die je mij gegeven hebt. Je hebt me toen een eind op weg geholpen en richting gegeven. Bedankt!!”

– E, Amsterdam (23)

Een super betrokken coach!

Je bent een super betrokken coach. Het coachingstraject wat ik nu bij jou volg heeft op mij een zeer goede uitwerking, Het is het totaalpakket (verleden,heden, werk, relatie`s etc)wat behandeld/besproken wordt. Ik ga altijd met een positief gevoel en met een doses energie bij jou de deur uit. Dank je voor deze Power!!!

M.v.D. (47) Uitgeest

Herkenning en erkenning

Annemarie is een bevlogen en geinteresseerde coach.
Ze is zelf zeer gevoelig en voelt precies aan welke punten moeten worden aangehaald.
Heerlijk om te praten met iemand die ‘hetzelfde is’ en weet hoe je je voelt.
De erkenning en herkenning hebben mij weer in mijn eigen kracht gebracht.
Dank je wel, Annemarie. Voel me als herboren.

Ruud

RK

Doel behaald!

Bedankt voor de ondersteuning en het veranderen van mijn mindset. Mocht ik in de toekomst nog advies/hulp nodig hebben, dan weet ik je te vinden.

D.V. (40) te Heemskerk

Een enorme hulp

“De openheid die Annemarie heeft en de praktische oefeningen hebben mij enorm geholpen.”

– N. (56)

Ik kon mezelf zijn

“Ik heb mezelf kunnen zijn en ik heb mij veilig gevoeld bij jou. Dit is voor mij heel bijzonder.”

– Anoniem (56)

Workshop ‘ Help…ik ben overgevoelig!’

Ik vond het een fijne en leerzame avond. Prettige samenstelling zo met niet teveel dames. Veel dingen die me aan het denken hebben gezet of die ik mee kan nemen voor in de toekomst. Leuke dingen over mezelf bijgeleerd en het stilstaan bij specifieke situaties/ervaringen voelde goed en ook echt als tijd voor jezelf.

R.V. (27)

Eerste doel behaald

“Ik heb mijn drijfveren naar boven kunnen halen. Hierdoor heb ik een positievere kijk gekregen op het leven. Ik heb mijn eerste doel al kunnen afstrepen.”

H, Leusden (21)

Hele fijne coachgesprekken

“Ik wil alleen maar zeggen: bedankt! Ik heb de coachgesprekken heel fijn gevonden.”

– W. Bunschoten

Coaching is uw vak!

“Meer tijd nemen voor coaching! Het is uw vak!”

– S, Amersfoort

Zorg voor jezelf en neem de stap

“Ik weet niet wat ik heb, maar ik beleef alles zo intens”
Dit zijn mijn eigen woorden meer dan tien jaar geleden. Ik wist niet wat het was maar ik was wel anders dan anderen, vond ik zelf. Ik zat niet lekker in m’n vel. Dat lag aan mijn werk, dacht ik. Ik kwam dus bij een psycholoog terecht en na een gesprek krijg ik een artikel mee naar huis over HSP. Ik wist echt niet wat dat was en had er nog nooit van gehoord. Dus dat artikeltje maar eens ter hand genomen en gaan lezen. Het hele artikel ging over mij en alles wat er stond, dat was ik, alles klopte.

Dit was ongeveer tien jaar geleden en op dit moment heb ik de juiste persoon, de juiste coach gevonden in de vorm van Annemarie.

Samen met Annemarie heb ik mogen uitzoeken wat mijn problemen waren en ik zit nu nog volop in de leer en in de lift. Ik mag zijn wie ik ben, met mijn mooie eigenschappen en hiervan genietenen hierdoor energie op doen. Zodat ik nog meer kan stralen voor mezelf en de mensen om mij heen.

Van Anja.

Anja

Wat fijn….

Wat fijn dat ik eindelijk mezelf kan zijn. Ik heb geleerd om van iets wat ik voelde als negatief iets moois en positiefs te maken. En natuurlijk zal ik nooit vergeten dat je naar gevoel moet luisteren!

Ramona

Coaching dochtertje

Het gaat goed met mijn dochter. Ze zit nu in groep 3 en daar heeft ze haar draai gevonden en voldoende uitdagingen.
Uiteraard zijn er ook situaties die nog lastig zijn voor haar, en daarbij zien we dat ze sneller kan schakelen/ ermee om kan gaan. Mooi om de vooruitgang te zien.

moeder van zesjarig meisje

Het was een verademing

“Je bent ontzettend positief en motiverend. Je kijkt vanuit verschillende perspectieven naar situaties en bent daardoor in staat om ‘om te denken’. Je hebt een groot empatisch vermogen en goede fingerspitzengefühl. Het was een verademing om door jou gecoacht te worden!”

H. (27)

Call Now Button