Klantervaringen

Thema-retreat

Hoe blijf je als HSP in balans? Altijd, maar zeker in deze onzekere coronatijd is het erg belangrijk. Ook op gezond te blijven moet je in balans zijn. Dit was het thema van het thema-retreat van 16 oktober. We mochten hier een middag over praten, ervaringen delen, adviezen geven, elkaar steunen en van elkaar leren. Het was weer fijn met elkaar. Met deze schat aan bagage kunnen we in het dagelijks leven aan de slag. Om alles te laten bezinken wordt de middag afgesloten met een Yin-Yoganidra les van Marcel Smit.

Het was weer fijn dit te mogen meemaken.

Annemarie en Marcel, Bedankt

Een deelnemer.

Coaching is uw vak!

“Meer tijd nemen voor coaching! Het is uw vak!”

– S, Amersfoort

Een enorme hulp

“De openheid die Annemarie heeft en de praktische oefeningen hebben mij enorm geholpen.”

– N. (56)

Zorg voor jezelf en neem de stap

“Ik weet niet wat ik heb, maar ik beleef alles zo intens”
Dit zijn mijn eigen woorden meer dan tien jaar geleden. Ik wist niet wat het was maar ik was wel anders dan anderen, vond ik zelf. Ik zat niet lekker in m’n vel. Dat lag aan mijn werk, dacht ik. Ik kwam dus bij een psycholoog terecht en na een gesprek krijg ik een artikel mee naar huis over HSP. Ik wist echt niet wat dat was en had er nog nooit van gehoord. Dus dat artikeltje maar eens ter hand genomen en gaan lezen. Het hele artikel ging over mij en alles wat er stond, dat was ik, alles klopte.

Dit was ongeveer tien jaar geleden en op dit moment heb ik de juiste persoon, de juiste coach gevonden in de vorm van Annemarie.

Samen met Annemarie heb ik mogen uitzoeken wat mijn problemen waren en ik zit nu nog volop in de leer en in de lift. Ik mag zijn wie ik ben, met mijn mooie eigenschappen en hiervan genietenen hierdoor energie op doen. Zodat ik nog meer kan stralen voor mezelf en de mensen om mij heen.

Van Anja.

Anja

HSP coaching

Ik heb Annemarie ervaren als een fijne en goede HSP coach.
Ze is zelf ook hoogsensitief, ze luistert goed en ze geeft goede adviezen.
Ze kent de mooie eigenschappen en de valkuilen. I.

Ilse

Het omzetten van belemmerende gedachten in kracht!

HSP-Klantervaring-The Power Inside

De coaching van Annemarie ervaar ik als een handreiking van inzichten in mijn gedachtengang. Annemarie helpt mij mijn gedachten te verduidelijke. Ze laat mij zien hoe je gedachten (positief) kan omzetten en welke invloed dat op mijzelf als mijn omgeving heeft . Om de gevoelige kant die ik heb, niet te ervaren als negatief maar juist in te zetten als kracht! Een fijne manier van coaching op een niet oordelende manier, betrokken en vol inspiratie wat mij helpt steeds dichter bij mijzelf te komen.

Ilse

Hele fijne coachgesprekken

“Ik wil alleen maar zeggen: bedankt! Ik heb de coachgesprekken heel fijn gevonden.”

– W. Bunschoten

Wat fijn….

Wat fijn dat ik eindelijk mezelf kan zijn. Ik heb geleerd om van iets wat ik voelde als negatief iets moois en positiefs te maken. En natuurlijk zal ik nooit vergeten dat je naar gevoel moet luisteren!

Ramona

Het cadeautje aan mijzelf

Bij Annemarie ben ik mijzelf en kan ik al mijn gedachten delen. Ze is meer dan een luisterend oor. In de praktijk of lopend langs het strand bespreken wij samen mijn leven of het leven. Met haar professionele kijk, inlevingsgevoel en ervaring helpt zij mij iedere keer een andere kant te zien van de “in mijn hoofd gemaakte”-obstakels. Het is een cadeau aan mijzelf om haar te bezoeken en daar geniet ik iedere keer van. Tessa.

Tessa

Ik kon mezelf zijn

“Ik heb mezelf kunnen zijn en ik heb mij veilig gevoeld bij jou. Dit is voor mij heel bijzonder.”

– Anoniem (56)

Bedankt!

“Ik wil je nogmaals bedanken voor al de hulp die je mij gegeven hebt. Je hebt me toen een eind op weg geholpen en richting gegeven. Bedankt!!”

– E, Amsterdam (23)

Coaching dochtertje

Het gaat goed met mijn dochter. Ze zit nu in groep 3 en daar heeft ze haar draai gevonden en voldoende uitdagingen.
Uiteraard zijn er ook situaties die nog lastig zijn voor haar, en daarbij zien we dat ze sneller kan schakelen/ ermee om kan gaan. Mooi om de vooruitgang te zien.

moeder van zesjarig meisje

Eerste doel behaald

“Ik heb mijn drijfveren naar boven kunnen halen. Hierdoor heb ik een positievere kijk gekregen op het leven. Ik heb mijn eerste doel al kunnen afstrepen.”

H, Leusden (21)

De beste manier

“De rustige, vertrouwde benadering was in het begin nogal confronterend, maar dat komt omdat ik van nature niet snel mensen toelaat in mijn leven. Uiteindelijk was het wel de beste manier om mijn vertrouwen te winnen, waardoor ik mijn emotionele momenten wilde delen.”

– C, Amersfoort

Een ontzettend fijne coach

Ik heb Annemarie ongeveer een jaar geleden leren kennen tijdens een workshop met yoga waarin Annemarie vertelde over hoogsensiviteit. Tijdens deze workshop heb ik mezelf opnieuw leren kennen en al mijn twijfels die ik over hoogsensitief zijn had, naast mij neer gelegd. Alles viel op z’n plek. Ik ben toen uiteindelijk bij Annemarie in haar praktijk terecht gekomen waarin wij samen keken naar mijn innerlijke, de problemen waar ik tegen aan liep en wat ik nodig had om mijn innerlijke kracht te ontdekken. Een reis waarin ik dankzij Annemarie veel over mezelf geleerd heb en tot nu toe nog steeds heel veel profijt van heb. Annemarie is een ontzettend warm persoon en als betrokken coach heeft zij veel inlevingsvermogen om te zien waar jij als HSP weerstand voelt en wat er nodig is om die cirkel te doorbreken. Ik heb aan het coachingstraject een fijn gevoel aan over gehouden. Een fijn gevoel mede omdat ik bij haar een (vertrouwd) gevoel heb dat ik haar alles kan vertellen. Marcel.

Marcel

Passie voor het vak

“Over een workshop: Ik vond je enthousiasmerend, doortastend, positief. Je straalt echt passie voor je vak uit!”

– I. (45)

Herkenning en erkenning

Annemarie is een bevlogen en geinteresseerde coach.
Ze is zelf zeer gevoelig en voelt precies aan welke punten moeten worden aangehaald.
Heerlijk om te praten met iemand die ‘hetzelfde is’ en weet hoe je je voelt.
De erkenning en herkenning hebben mij weer in mijn eigen kracht gebracht.
Dank je wel, Annemarie. Voel me als herboren.

Ruud

RK

Goed in wat u doet!

“Bedankt voor alles. U ben goed in wat u doet!”

– S, Utrecht (21)

Een verrijking!

“Het was een verrijking in een korte tijd!”

– E, Amersfoort

Weer op beide benen.

Soms is de nacht nodig om te weten hoe mooi het licht is.
Niet wetende wat HSP nu echt betekende voor mij, kwam ik via een stukje in de plaatselijke krant over het boek van Annemarie – Wie ben ik als hoogsensitief persoon?-
in contact met haar.
Annemarie is niet alleen een mooi mens, maar ook een zeer professionele, en kundige coach. De praktische opdrachten in haar boek, en de coaching hebben mij enorm geholpen om te kunnen omgaan met deze prachtige eigenschap. Je bent nooit te oud om te leren, sterker nog leren helpt mee om gezond te blijven. Mijn licht heeft weer energie en voor de bijdrage die Annemarie gedaan heeft ben ik haar zeer dankbaar.
The power inside, deze power zit in iedereen.

Tom Kemkes

Een super betrokken coach!

Je bent een super betrokken coach. Het coachingstraject wat ik nu bij jou volg heeft op mij een zeer goede uitwerking, Het is het totaalpakket (verleden,heden, werk, relatie`s etc)wat behandeld/besproken wordt. Ik ga altijd met een positief gevoel en met een doses energie bij jou de deur uit. Dank je voor deze Power!!!

M.v.D. (47) Uitgeest

Het was een verademing

“Je bent ontzettend positief en motiverend. Je kijkt vanuit verschillende perspectieven naar situaties en bent daardoor in staat om ‘om te denken’. Je hebt een groot empatisch vermogen en goede fingerspitzengefühl. Het was een verademing om door jou gecoacht te worden!”

H. (27)

Fijne themabijeenkomst

Afgelopen vrijdag 21 augustus hebben we een geweldige themabijeenkomst gehad met 7 hooggevoelige personen onder leiding van Annemarie. Het thema was liefdevol omgaan met jezelf. Het is een feest van herkenning en erkenning waar ingegaan wordt op de theorie maar vooral ervaringen uitwisselen en van elkaar leren en met elkaar leren.
Ervaren dat je niet alleen deze kwaliteit bezit maar er nog veel meer mensen zijn. Een groep die elkaar nog niet kende maar binnen een kwartier open en eerlijk met elkaar spreekt .
Fijn om hier aan deel te mogen nemen en veel te mogen leren. Ik kan het iedereen aanbevelen om eens te proberen.

Anja

Doel behaald!

Bedankt voor de ondersteuning en het veranderen van mijn mindset. Mocht ik in de toekomst nog advies/hulp nodig hebben, dan weet ik je te vinden.

D.V. (40) te Heemskerk

Workshop ‘ Help…ik ben overgevoelig!’

Ik vond het een fijne en leerzame avond. Prettige samenstelling zo met niet teveel dames. Veel dingen die me aan het denken hebben gezet of die ik mee kan nemen voor in de toekomst. Leuke dingen over mezelf bijgeleerd en het stilstaan bij specifieke situaties/ervaringen voelde goed en ook echt als tijd voor jezelf.

R.V. (27)

Één op één coaching

Juist nu voor één op één coaching gekozen bij Annemarie! Een HSP coach die met, voor mij , praktische tips de juiste inzichten wist te geven zodat mijn journey ‘leuker en overzichtelijk’ werd! Annemarie nam echt de tijd voor onze gesprekken. Fijn om jezelf te kunnen zijn! M.

Marielle
Ik zoek hulp