Individuele coaching

Je zelfbeeld.

Ben je het zat om tegen jezelf aan te lopen?
Ben je snel overprikkeld en is je snel alles teveel?
Weet je niet wat je precies wilt of kunt? Is het werk niet wat je zou willen doen?
Ben je vaak emotioneel en blijf je er vaak in hangen?
Heb je het idee dat anderen je niet begrijpen? Dat je anders bent dan anderen?

Is je zelfbeeld niet zo goed en heeft het een flinke oppepper nodig?

Misschien vind je het lastig om om hulp te vragen. Want jij helpt toch vaak anderen? Wat zal die ander wel van me vinden?

Geldt dit voor jou? Of misschien is er ook nog iets anders…Individuele coaching gaat dieper en wordt op maat gemaakt voor de iedere persoon. Je bent uniek! Voor jou is persoonlijk maatwerk belangrijk om te kunnen groeien, ontdekken wie je bent als hoogsensitief persoon en je kracht te kunnen ontdekken. 

Iedereen heeft een andere verleden en een andere beleving, dus maatwerk is erg belangrijk voor de coaching van de individuele persoon. 

De meerwaarde van HSP’s (hoogsensitieve personen):
  • Ze kunnen heel goed toekomstgericht denken.
  • Ze zijn heel bedreven in hun werk.
  • Ze hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Ze kunnen creatief denken en doen.
  • Ze zijn heel waardevol en energiek.
  • Ze willen voor anderen wat betekenen.
  • ….
Wat coaching voor jou kan betekenen:

Al veel mensen gingen je voor. Allemaal met problemen zoals in het stukje over je zelfbeeld. Iedereen heeft een eigen verleden en leefwereld. Veel dingen weet je al maar gebruik je niet, omdat je niet beseft dat je dat kunt en weet. 

Je doet namelijk maar 10% bewust en 90% onbewust. Samen met jou ga ik op zoek naar wat er in je onbewuste zit, dat je kunt gaan gebruiken om van je hoogsensitieve eigenschap je kracht te gaan maken. 

We gaan samen op ontdekkingsreis naar wat jou gaat helpen om de meerwaarde van de eigenschap te leren kennen en te gaan gebruiken. Daarvoor gebruik ik methodes en spellen om meer inzicht te krijgen in jezelf. Tevens vertel ik wat er precies gebeurt. Er is namelijk al veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar wat er precies gebeurt in de hersenen bij HSP’s. 

Gun jij jezelf en je omgeving een mooi leven? Kies dan voor jezelf en ontdek je hoogsensiviteit als kracht!

 
 
 
 

Pakket of losse afspraken:

Er is speciaal gekozen voor een pakket van 4 of 6 afspraken omdat we uit ervaring weten dat 4 à 6 afspraken minimaal nodig zijn voor een positief resultaat. Zijn er na 4 of 6 afspraken nog meer nodig dan blijven de prijzen van de overige afspraken gelijk aan die van het pakket. Zie daarvoor de particuliere tarieven of zakelijke tarieven.

Ik zoek hulp