Retreats

Thema-retreat


HSP-Themabijeenkomsten-The Power InsideHet is altijd heel fijn om met gelijkgestemden te praten. Het is voor veel hoogsensitieve, hooggevoelige mensen een feest van herkenning en een bevestiging dat zij niet de enige zijn. 
Vandaar dat The Power Inside thema-retreats organiseert. 

Bekijk hieronder het volledige aanbod. Wil je er graag een keertje bij zijn? Vul dan het aanmeldformulier in. 

Thema-retreats met elke keer een ander thema dat te maken heeft met hoogsensitiviteit.

HSP-bijeenkomst-The Power InsideTijdens deze retreats ontvang je kennis en inzicht over het dag-thema. Met coach en deelnemers gaan we gezamenlijk in gesprek, waardoor je meer grip krijgt op je hoogsensitiviteit. 

Sinds deze zomer worden de thema-retreats georganiseerd in samenwerking met Highzense Yoga. Marcel Smit sluit elke bijeenkomst af met een Yin Yogales. HSP-YinYoga-The Power Inside

Door de Coronacrisis en het toevoegen van de Yogales, worden de bijeenkomsten op een andere locatie georganiseerd en dus niet meer in de Coachingpraktijk.

Ervaringen van deelnemer Anja: “Afgelopen vrijdag 21 augustus hebben we een geweldige themabijeenkomst gehad met 7 hooggevoelige personen onder leiding van Annemarie. Het thema was liefdevol omgaan met jezelf. Het is een feest van herkenning en erkenning waar ingegaan wordt op de theorie maar vooral ervaringen uitwisselen en van elkaar leren en met elkaar leren.
Ervaren dat je niet alleen deze kwaliteit bezit maar er nog veel meer mensen zijn. Een groep die elkaar nog niet kende maar binnen een kwartier open en eerlijk met elkaar spreekt .
Fijn om hier aan deel te mogen nemen en veel te mogen leren. Ik kan het iedereen aanbevelen om eens te proberen.”

Thema-retreats op de planning:

Elke maand op een vrijdag van 13-17 uur  is er een thema-retreat en elke keer een ander thema. De thema-retreat wordt afgesloten met een Yin-Yogales van Marcel Smit van Highzense Yoga. Er kunnen maximaal 10 deelnemers deelnemen zodat iedereen persoonlijke aandacht kan krijgen. Jouw investering: per thema-retreat: €70. 

Een thema-retreat gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen. Neem je iemand mee dan krijgen jullie beiden een reductie van €10. 

Agenda Thema-retreats:

29 oktober 2021: HSP en gevoel.

Hoe meer je beseft dat je hoogsensitief bent, hoe meer je ook voelt. Hoe meer je beseft dat er meer tussen hemel en aarde is. Ik had laatst een heel verdrietig gevoel, dat voor mij uit het niets leek te komen… Wat bleek, mijn dochter had op dat moment heel veel last van overprikkeling en voelde zich heel verdrietig… 75 km verderop…

En..wat geloof jij? Het maakt niet uit welk geloof je aanhangt, maar je weet dat er meer is…. 

Het is mooi om hier met elkaar over te praten en onze ervaringen te delen.

Het thema-retreat wordt afgesloten met een Yin-Yogales van Marcel Smit van Highzense Yoga. 


19 november 2021: HSP en de invloed van de seizoenen.

Of je nu last krijgt van de herfst- en/of winterblues of dat je opziet tegen de warme zomerse dagen? Heb je last van de donkere dagen? Of juist van de korte nachten in de zomer? 

Het is fijn om te ontdekken hoe andere HSP’s hiermee omgaan en te leren van elkaar, zodat we minder last hebben van deze seizoenendips.

Het thema-retreat wordt afgesloten met een Yin-Yogales van Marcel Smit van Highzense Yoga. 


10 december 2021: HSP en de feestdagen.

Heb jij ook zoveel zin in de feestmaand maar zie je ontzettend op tegen het geregel en de drukte? Zou je het fijn vinden om een keer te kunnen genieten van deze dagen? 

Ben je alleen en zit het erin dat je de feestdagen ook alleen zult doorbrengen? Hoe ga je daarmee om?
Het is fijn om hier met elkaar over te praten en onze ervaringen te delen.

Het thema-retreat wordt afgesloten met een Yin-Yogales van Marcel Smit van Highzense Yoga. 


In januari 2022 (datum volgt): 
HSP en ruimte durven innemen.

HSP’s zijn erg goed in het verzorgen en altijd tijd nemen voor de ander maar niet zo goed voor zichzelf. Ik vroeg laatst aan een cliënt die vertelde dat ze blij werd van veel mensen om zich heen en zich daar gezien voelde of dat kwam omdat zij de aandacht kreeg, of omdat zij de goedkeuring kreeg van de anderen omdat zij hen aandacht gaf…. Herken je dit?  Voel jij je echt gezien en gehoord? Je kunt leren om ruimte te gaan innemen, zodat ook jij de aandacht krijgt die je nodig hebt en die je verdient! En we leren weer van elkaar tijdens deze Thema-retreat!! 

Het thema-retreat wordt afgesloten met een Yin-Yogales van Marcel Smit van Highzense Yoga. 

Wil je graag een keer een thema-retreat meemaken en/ of weet je een thema waarover je meer zou willen weten? Laat me het weten en stuur een mail!

Driedaagse 21- 23 oktober 2022

Retreat-HSP-The Power InsideVooraankondiging!!

Van 21-23 oktober 2022 organiseren Marcel Smit van HigZense Yoga en ik een driedaagse voor en door HSP’s dat in het teken zal staan van natuur, rust en verbinding. 

De locatie is prachtig en midden in de prachtige bosrijke omgeving van Twente: de Oerboerderij van Erve Middelkamp in De Lutte.
Je overnacht in de boerderij zelf in een eigen kamer.

Je kunt vrijblijvend deelnemen aan het programma waarin ruimte is voor rust, meditatie, yoga, coachingsgesprekken en natuurlijk hooggevoeligheid.

Er zullen vegetarische en veganistische maaltijden verzorgd worden.

De kosten voor de retreat op basis van een 1 persoonskamer is €450.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan vast aan! De groep zal maximaal uit 11 deelnemers bestaan!

Wil je je vast aanmelden? Doe dat dan via onderstaand formulier.

Dag-Retreats

HSP-De Ruimte-The Power Inside

Op 28 november 2020 heb ik samen met Marcel Smit van HigZense Yoga onze eerste dagretreat met als thema: ‘HSP en je energiek beter voelen in de herfst en winter’ georganiseerd. Op een prachtige locatie, midden in de natuur hebben we een gevarieerd programma aangeboden: op een interactieve manier met elkaar in gesprek gaan over hoogsensitiviteit aan de hand van een thema, yoga, creatieve vormen, een heerlijke lunch en een wandeling in de natuur.
Wil jezelf een dagje te verwennen? Houd dan de berichten hierover in de gaten. M
aximaal 10 deelnemers

HSP-dagretreat-The Power Inside                                                                                   

Kosten: €150 inclusief koffie, thee, iets lekkers en een heerlijke verantwoorde lunch.

Ervaring deelnemer dagretreat: 

Ondanks alle coronamaatregelen was het mogelijk om, met in acht nemen van de regels, een dagretreat te volgen met als thema:“HS en je energiek beter voelen in de herfst en in de winter”

We starten de dag met een kennismaking onderling, en al snel zijn we een fijne groep en mochten we informatie ontvangen maar ook ervaringen uitwisselen, zodat we van elkaar konden leren. Wat doe je persoonlijk om energiek te blijven in een soms somber seizoen? Ervaringen en ideeën genoeg die we allemaal in ons bagage mee mogen nemen en waar we mee aan het werk mogen. Na een intensieve morgen is het tijd voor een wandeling in de natuur. Eerst in verbinding met elkaar en op de helft van de wandeling in stilte, in verbinding met jezelf. Je merkt dan op dat er dan andere gevoelens boven komen. Je hoort de natuur, de vogels en de eenden, en je ziet de mooie omgeving wat rust geeft.

Teruggekomen is er een heerlijke lunch met allemaal producten die zelf gemaakt zijn. De middag is wat minder intensief en we hebben letterlijk geknipt en geplakt met als opdracht: “geef aan wat je energie geeft”

Als afsluiting van de dag een yin yogales van Marcel van Highzense Yoga. Een stukje verwerking van de dag en het creëren van rust. Al met al een dag die voor herhaling vatbaar is.

Aanmelden voor Driedaagse
Ik meld me voor de driedaagse van 21-23 oktober 2022.

  Aanmelden voor thema-retreat

  Wil je graag aanwezig zijn bij een thema-retreat? Meld je eenvoudig aan via het onderstaande formulier.

  Tijd: Vrijdag van 13.00-17.00 uur.

  Kosten: € 70 per keer inclusief koffie en/of thee (€260 voor 4 keer).
  Aantal deelnemers: Maximaal 10 personen.

   Call Now Button