Thema- en Dag-retreats

Thema-retreat


HSP-Themabijeenkomsten-The Power InsideHet is altijd heel fijn om met gelijkgestemden te praten. Het is voor veel hoogsensitieve, hooggevoelige mensen een feest van herkenning en een bevestiging dat zij niet de enige zijn. 
Vandaar dat The Power Inside thema-retreats organiseert. 

Bekijk hieronder het volledige aanbod. Wil je er graag een keertje bij zijn? Vul dan het aanmeldformulier in. 

Thema-retreats met elke keer een ander thema dat te maken heeft met hoogsensitiviteit.

HSP-bijeenkomst-The Power InsideTijdens deze retreats ontvang je kennis en inzicht over het dag-thema. Met coach en deelnemers gaan we gezamenlijk in gesprek, waardoor je meer grip krijgt op je hoogsensitiviteit. 

Sinds deze zomer worden de thema-retreats georganiseerd in samenwerking met Highzense Yoga. Marcel Smit sluit elke bijeenkomst af met een Yin Yogales. HSP-YinYoga-The Power Inside

Door de Coronacrisis en het toevoegen van de Yogales, worden de bijeenkomsten op een andere locatie georganiseerd en dus niet meer in de Coachingpraktijk.

Ervaringen van deelnemer Anja: “Afgelopen vrijdag 21 augustus hebben we een geweldige themabijeenkomst gehad met 7 hooggevoelige personen onder leiding van Annemarie. Het thema was liefdevol omgaan met jezelf. Het is een feest van herkenning en erkenning waar ingegaan wordt op de theorie maar vooral ervaringen uitwisselen en van elkaar leren en met elkaar leren.
Ervaren dat je niet alleen deze kwaliteit bezit maar er nog veel meer mensen zijn. Een groep die elkaar nog niet kende maar binnen een kwartier open en eerlijk met elkaar spreekt .
Fijn om hier aan deel te mogen nemen en veel te mogen leren. Ik kan het iedereen aanbevelen om eens te proberen.”

Thema-retreats op de planning:

Elke maand op een vrijdag van 13-17 uur  is er een thema-retreat en elke keer een ander thema. De thema-retreat wordt afgesloten met een Yin-Yogales van Marcel Smit van Highzense Yoga. 

Er kunnen maximaal 10 deelnemers deelnemen zodat iedereen persoonlijke aandacht kan krijgen. Jouw investering: per thema-retreat: €70. Kom je vier keer dan betaal je totaal €260. 

Een thema-retreat gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen. Neem je iemand mee dan krijgen jullie beiden een reductie van €10. 

Agenda Thema-retreats:

4 juni 2021: HSP en emotie-regulatie (Hoe communiceer ik naar anderen?)

Herken je dit: ik pas me aan, aan wat mensen van me verwachten…. Misschien denk je in eerste instantie dat je dat niet doet maar kijk eens goed bij jezelf naar binnen?  Dat gebeurt dus ook in de communicatie naar anderen. Ben je synchroon in wat je voelt en wat je zegt?  Welke rol spelen je emoties hierbij?

? juli 2021(officiële datum volgt als bekend is wanneer het weer mag!)HSP, hoe plan ik ontspanning en rust in?

Ik zie het overal om me heen: vooral HSP’s die het heel lastig vinden om tijd in te plannen voor zichzelf. Er is altijd wel iets dat voorrang heeft. En dan gaat opeens het kaarsje uit… Raar hè…?

Herken je dit en wil je hier beter mee willen omgaan? Kom dan samen met andere HSP’s ontdekken hoe je dat zou kunnen doen! 

Augustus(datum wordt later bekend gemaakt): HSP en spiritualiteit.

Hoe meer je beseft dat je hoogsensitief bent, hoe meer je ook voelt. Hoe meer je beseft dat er meer tussen hemel en aarde is. Ik had laatst een heel verdrietig gevoel, dat voor mij uit het niets leek te komen… Wat bleek, mijn dochter had op dat moment heel veel last van overprikkeling en voelde zich heel verdrietig… 75 km verderop…

En..wat geloof jij? Het maakt niet uit welk geloof je aanhangt, maar je weet dat er meer is…. 

Het is mooi om hier met elkaar over te praten en onze ervaringen te delen.

Het thema-retreat wordt afgesloten met een Yin-Yogales van Marcel Smit van Highzense Yoga. 

Najaar: Thema’s volgen.

Wil je graag een keer een thema-retreat meemaken en/ of weet je een thema waarover je meer zou willen weten? Laat me het weten en stuur een mail!

Week van de HSP-special Thema-retreat: HSP in Balans: 18 juni van 13-17 uur.

Wil je meer weten over HSP? Wil je meer balans in je leven creëren? Vind je het leuk om met andere HSP’s in contact te komen? Meld je aan voor dit Thema-retreat.

Bij voldoende aanmeldingen wordt de dag afgesloten met een Yin Yogales. Heerlijk om weer rust te ervaren en om alle nieuwe indrukken te laten indalen.

Speciaal voor de week van de HSP georganiseerd tegen een gereduceerd bedrag van €60. Neem je iemand mee dan krijg je €10 reductie op de prijs. 

Dag-Retreats

HSP-De Ruimte-The Power Inside

Op 28 november heb ik samen met Marcel Smit van HigZense Yoga onze eerste dagretreat met als thema: ‘HSP en je energiek beter voelen in de herfst en winter’ georganiseerd. Op een prachtige locatie, midden in de natuur hebben we een gevarieerd programma aangeboden (met in achtneming van de Corona-regels).  Ons plan is om in het voorjaar weer een dagretreat te organiseren. Wil je ook meer leren over je hoogsensitiviteit, met anderen in gesprek gaan en dmv yin-yoga, creatieve vormen, een heerlijke lunch en een wandeling in de natuur jezelf een dagje te verwennen? Houd dan de berichten hierover in de gaten of meld je vast aan!


Je kunt je vast aanmelden als je verzekerd wilt zijn van een plekje! Je bent van harte welkom! Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers.

HSP-dagretreat-The Power Inside                                                                                   

Kosten: €150 inclusief koffie, thee, iets lekkers en een heerlijke verantwoorde lunch. Neem je iemand mee dan krijgen jullie beiden een reductie van €10. Wil je je aanmelden? Doe dat dan via onderstaand formulier.

Ervaring deelnemer dagretreat: 

Ondanks alle coronamaatregelen was het mogelijk om, met in acht nemen van de regels, een dagretreat te volgen met als thema:“HS en je energiek beter voelen in de herfst en in de winter”

We starten de dag met een kennismaking onderling, en al snel zijn we een fijne groep en mochten we informatie ontvangen maar ook ervaringen uitwisselen, zodat we van elkaar konden leren. Wat doe je persoonlijk om energiek te blijven in een soms somber seizoen? Ervaringen en ideeën genoeg die we allemaal in ons bagage mee mogen nemen en waar we mee aan het werk mogen. Na een intensieve morgen is het tijd voor een wandeling in de natuur. Eerst in verbinding met elkaar en op de helft van de wandeling in stilte, in verbinding met jezelf. Je merkt dan op dat er dan andere gevoelens boven komen. Je hoort de natuur, de vogels en de eenden, en je ziet de mooie omgeving wat rust geeft.

Teruggekomen is er een heerlijke lunch met allemaal producten die zelf gemaakt zijn. De middag is wat minder intensief en we hebben letterlijk geknipt en geplakt met als opdracht: “geef aan wat je energie geeft”

Als afsluiting van de dag een yin yogales van Marcel van Highzense Yoga. Een stukje verwerking van de dag en het creëren van rust. Al met al een dag die voor herhaling vatbaar is.

Aanmelden voor Dag-Retreat
Ik meld me aan voor het retreat op 28 november.

  Ergens in de toekomst organiseer ik tevens samen met Joan de Blois van praktijk La Mojo een dagretreat. Klik op de button voor meer informatie. Je vindt het onderaan de desbetreffende pagina.

  Aanmelden voor thema-retreat

  Wil je graag aanwezig zijn bij een thema-retreat? Meld je eenvoudig aan via het onderstaande formulier.

  Tijd: Vrijdag van 13.00-17.00 uur.

  Kosten: € 70 per keer inclusief koffie en/of thee (€260 voor 4 keer).
  Aantal deelnemers: Maximaal 10 personen.

   Call Now Button