Trainingen

Hoogsensitiviteit trainingen

Naast individuele coaching, thema-ochtenden en lezingen, geeft The Power Inside ook speciale trainingen om je hoogsensitiviteit te ontdekken. Bekijk hieronder het aanbod.

Training: Power Inside Basic

Wat: Groepstraining verspreid over 2 dagen. Maximaal 10 personen. 

Wanneer: 14 en 15 juni 2019

Vaak ervaren hoogsensitieve mensen blokkade en overprikkeling, waardoor stress en burn-out klachten ontstaan. Dit kan voor flinke belemmeringen zorgen, zowel thuis als op de werkvloer. Door inzicht te krijgen in je eigen hoogsensitiviteit leer je hoe je hiermee om kunt gaan. En hoe je deze eigenschap in kunt zetten als kracht. 

Wat gaan we doen: Tijdens deze training gaan de deelnemers dus actief aan de slag met het ontdekken en gebruiken van hun hoogsensitiviteit. 

Naast particulieren groepen is de training ook zeer geschikt voor bedrijven die hun hoogsensitieve (en vaak zeer creatieve) werknemers beteren willen motiveren en begrijpen. 

Afhankelijk van de vraag kunnen de trainingen ook op andere dagen gegeven worden.


 Thema’s die aan bod komen zijn:

  1. Informatie: over wat hoogsensitiviteit precies is.
  2. Biografie: het leren herkennen van patronen die je gedurende je leven hebben tegengehouden of geholpen.
  3. Sociale interactie met anderen: Hoe doe je dat? Welk effect heeft dat op je welbevinden?
  4. Hoogsensitiviteits-spel: Ontdek waarom je op bepaalde situaties (heftig) reageert.
  5. Inzicht krijgen: in je persoonlijke belemmeringen. En daarnaast ontdekken hoe je meer gebruik kunt maken van je kracht.
  6. Omgaan met emoties: Waarom deze vaak heftiger ervaren en verwerkt worden door hoogsensitieve mensen.
  7. Wat inspireert je: en waarom het je niet lukt om het uit te voeren?
  8. Meer kennis en vaardigheden: die zorgen dat je je eigenschap leert kennen en positief kunt gaan gebruiken.

Training: Power Inside Powerdag

Wat: Intensieve training en begeleiding voor maximaal 3 deelnemers die snel resultaat willen zien m.b.t. het ontdekken en gebruiken van hun hoogsensitiviteit. 

Wanneer: De dag en datum worden in overleg met de deelnemers bepaald. De training begint ’s morgens om 9 uur en eindigt rond 20 uur. De lunch en avondmaaltijd zijn inclusief.

De Power Inside Powerdag is een intensieve training en begeleiding voor maximaal 3 deelnemers die snel resultaat willen zien bij het ontdekken en gebruiken van hun hoogsensitiviteit. 

De onderwerpen van Power Inside Basic (zie bovenstaande alinea) komen ook aan bod, maar er is meer tijd voor individuele begeleiding met extra diepgang.

Meer informatie over de trainingen?

Wil je meer informatie over coaching bij hoogsensitiviteit? Neem contact op via het contactformulier of maak een afspraak.

Bellen mag ook, via: 06 550 004 52