Coaching en trainingen

Aanbod

The Power Inside biedt  individuele coaching, thema-bijeenkomstenlezingen, retreat en (indien gewenst) trainingen aan die te maken hebben met hoogsensitiviteit.

Meer informatie vindt je op de desbetreffende pagina’s. 

Voor de verschillende mogelijkheden zijn er verschillende Tarieven

Individuele coaching:

Power Inside private

Wil je individueel getraind worden? Dan is het pakket ‘Power Inside Private’ zeer geschikt. 

Het pakket van Power Inside private bestaat uit een gratis kennismakingsgesprek van 1 uur en 4 consulten van 1,5 uur. 

Daarin worden onderwerpen besproken die voor jou van belang zijn voor het ontdekken van je hoogsensitieve eigenschap en het kunnen inzetten van deze eigenschap als kracht. Allerlei persoonlijke issues kunnen besproken worden.

Er worden verschillende coachingswerkvormen gebruikt om tot een optimaal resultaat te komen helemaal op maat gemaakt voor elke individuele cliënt. 

Er is speciaal gekozen voor een pakket van 4 consulten omdat we uit ervaring weten dat 4 consulten minimaal nodig zijn voor een positief resultaat. Zijn er na 4 consulten nog meer nodig dan blijven de prijzen van de overige consulten gelijk aan die van het pakket.

Het is ook mogelijk om losse consulten te boeken maar deze zijn duurder dan de consulten in een pakket. Zie daarvoor Tarieven.

Retreat

Wat en voor wie?

Het retreat is in ontwikkeling en zal vermoedelijk in het najaar 2019 gaan plaatsvinden. Het is speciaal voor mensen die ‘ondergedompeld’ willen worden in het ontdekken van hun hoogsensitiviteit als kracht. 

Het retreat zal meerdere dagen duren in een omgeving met veel rust en ruimte. De groepen zullen uit maximaal 8 deelnemers bestaan.

Meer informatie volgt!

Meer informatie over de Trainingen en Tarieven?

Wil je meer informatie over coaching of over de Tarieven? Neem Contact op via het contactformulier of maak een Afspraak.

Call Now Button