Coaching en Trainingen

Aanbod

The Power Inside biedt  individuele coachingthema-bijeenkomstenlezingen, retreat (meer info hierover vind je onderaan deze pagina) en  trainingen aan die te maken hebben met hoogsensitiviteit.

Meer informatie vindt je op de desbetreffende pagina’s. 

Voor de verschillende mogelijkheden zijn er verschillende Tarieven

Keuzes in coaching en trainingen.

Twintig procent van de bevolking is hoogsensitief. Dat wil niet zeggen dat al die mensen hetzelfde zijn. Ook heeft iedereen een andere voorgeschiedenis en levensinvulling.

Een hoogsensitief persoon voelt zich vaak anders dan andere mensen en weten niet hoe ze met hun eigenschap om kunnen gaan. Veel hoogsensitieve mensen weten trouwens nog niet dat ze de eigenschap bezitten.

Door coaching en training leren mensen wat hoogsensitiviteit is en hoe ze om kunnen gaan met hun eigenschap en er zelf hun kracht van kunnen maken.

The Power Inside biedt meerdere mogelijkheden om tot bewustwording te komen wat hoogsensitiviteit betreft.

In deze (Corona) periode kan coaching extra van belang zijn voor veel mensen. Dit kan zeker ook online gebeuren, via Skype, FaceTime, Whattapp enz. We kunnen elkaar zien en ik kan je ook dingen laten zien. Zorg goed voor jezelf! Juist ook in deze lastige periode!!

Heb je veel persoonlijke issues en wil je graag een persoonlijke begeleiding dan is individuele coaching de beste optie voor jou.

Ben je werkzaam in een bedrijf of als manager van een aantal hoogsensitieve mensen meer last hebben van overprikkeling, stress en/of burn-out klachten, dan kan een training heel functioneel zijn en preventief werken.

Wil je hoogsensitieve mensen ontmoeten en ben je nieuwsgierig naar nog meer kennis over hoogsensitiviteit dan zijn de themabijeenkomsten een aanrader.

Ben je werkzaam als leidinggevende en wil je weten hoe je je bedrijf zo kunt inrichten dat je hoogsensitieve medewerkers optimaal kunnen functioneren? Of weet je weinig van hoogsensitiviteit en wil je meer kennis erover? Dan is een lezing een mooie eerste stap.

The Power Inside organiseert ook regelmatig met andere bedrijven workshops en retreats, waar mensen nog beter leren hoe ze van hun hoogsensitieve eigenschap hun kracht kunnen maken.

Voor iedereen is er een mogelijkheid om tot ontwikkeling te komen. The Power Inside biedt daarvoor maatwerk.

Retreat

Retreat HSP en faalangst- The Power InsideIn het voorjaar van 2020 organiseer ik samen met Joan de Blois van praktijk La Mojo en een dagretreat waar je je volledig kunt ‘onderdompelen’ in je hooggevoeligheid/ hoogsensitiviteit!  

In deze retreat gaat het over wat jij nodig hebt om naast faalangst, jouw daadkracht de ruimte te bieden.

Deze dag is zodanig ingevuld dat jij een gepaste afwisseling aan nieuwe ervaringen kunt beleven. Annemarie geeft inhoudelijke kennis over dit thema met oefeningen en interactie met de andere deelnemers. Om dit te laten indalen, geeft Joan stembevrijding-oefeningen en Yin yoga.

Om iedereen ook persoonlijke aandacht te kunnen geven, kunnen er maar maximaal 18 personen aan de dag deelnemen. Het minimum aantal is 10 deelnemers.

Plaats: op een mooie locatie ergens in Nederland.

Voor koffie, thee en een lunch wordt gezorgd. Heb je dieetwensen laat het ons dan op tijd weten.

Jouw investering: €125 incl. koffie, thee en lunch.

Geef jezelf een cadeau en kom naar de retreat!!

Je kunt je aanmelden via onderstaande knop.

Meer informatie over de Trainingen en Tarieven?

Wil je meer informatie over coaching of over de Tarieven? Neem Contact op via het contactformulier of maak een Afspraak.

Call Now Button