Hoogsensitieve personen missen filter

Denk je dat je hoogsensitief bent? Voel je je vaak overprikkeld, ben je snel moe en heb je stress of burn-out klachten? Download dan hier het gratis e-book voor handige tips.

Ik ben laatst geattendeerd op een artikel door familie van een ex-cliënt. Dit artikel betrof een wetenschappelijk onderzoek over hoogsensitiviteit. Het was een goed stuk, waarin op een concrete manier onderzoek is gedaan naar deze hoogsensitiviteit. Uit dit onderzoek blijkt dat hoogsensitieve personen een filter missen in de hersenen, waardoor alle prikkels binnen komen en ook nog eens dieper infiltreren in de hersenen. Erg interessant artikel en de moeite waard om te lezen.

Ik heb de afgelopen dagen open huis gehad in mijn nieuwe praktijk. Het lijkt er op dat mensen niet naar coaches durven te komen! Ik zeg altijd: ik gun iedereen een coach. Hoe heerlijk is het om je verhaal kwijt te kunnen bij een coach, om er vervolgens met meer energie vandaan te gaan. Het is heerlijk om mensen te coachen als je ziet wat het resultaat is. Ik krijg er zelf ook veel energie van! Hier ligt echt mijn passie!

15-20% van de bevolking is hoogsensitief. Ik wil juist aan deze mensen vertellen dat het belangrijk is dat ze hun verhaal kwijt kunnen, gerespecteerd voelen, zichzelf kunnen en mogen zijn. Ik wil deze mensen heel graag helpen (lees: coachen) om dit te bereiken. Wees niet bang om hulp te vragen en laat je begeleiden bij al de prikkels die dagelijks ervaart worden.

Gun jij jezelf een coach?


Gun jezelf een coach!

Meer informatie over hoogsensitiviteit? Klik dan op de volgende button: Hoogsensitief

Wil jij meer informatie over wat coaching voor jou kan betekenen? Neem Contact op.

Call Now Button