Goede voornemens voor het nieuwe jaar

Allereerst wil ik je een heel mooi nieuw jaar wensen. Misschien heb je net als zovele mensen in de wereld goede voornemens bedacht. Maar ja, het nu nog gaan uitvoeren…dat is vaak lastiger want anders was het al veel eerder gelukt.

Hoeveel mensen hebben zich ooit al voorgenomen om te stoppen met roken? Eindelijk eens een paar kilootjes kwijt te raken? Ander werk te zoeken? Eindelijk eens voor jezelf te beginnen? Eindelijk eens tijd te nemen voor jezelf….. Er is moed en doorzettingsvermogen voor nodig. Misschien heb je het al vaker geprobeerd en is het steeds maar niet gelukt. Zoek iemand om mee te sparren, te coachen zodat je jezelf eindelijk dat duwtje kan geven. Zodat je eindelijk weet wat je echt nodig hebt om door te zetten! Om het te laten lukken!

Coaching kan je hierbij helpen. Door vragen te stellen word je blinde vlek kleiner en kan je bewust die hulpmiddelen inzetten die je nodig hebt om je voornemens te laten slagen. Je leert jezelf beter kennen, weet wat je mogelijkheden zijn en hoe je gelukkiger kunt worden in je leven.

Maak die keuze ook voor je kind als je merkt dat je kind niet lekker in zijn vel zit….dat je kind vaak boos is, zich alleen voelt, zich terugtrekt… Geef je kind de kans om zich erkend te voelen. Je kunt als ouder vaak nog zo je best doen maar soms is het lastig om je kind zelf voldoende te helpen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en kijk wat coaching kan betekenen voor jou en voor je kind.

www.thepowerinside.nl

Ik zoek hulp