Boek en E-book

Nieuw:

Op 16 september komt mijn boek: Wie ben ik als hoogsensitief persoon? uit. Als je je voor die datum aanmeld dan betaal je €14,00 i.p.v. €15,95 Exclusief portokosten. Meld je aan via annemarie@nullthepowerinside.nl

 

Wie ben ik als hoogsensitief persoon- The Power InsideKorte inhoud:

Twijfel je of je hoogsensitief bent? Werken jouw zintuigen ook zo goed? Kan je enorm genieten maar kan je ook snel overprikkeld raken? Ben je geneigd om anderen het naar de zin te maken of cijfer je jezelf snel weg? 

Zo’n 20 procent van de bevolking is hoogsensitief. Er zijn nog heel veel mensen die nog niet weten dat ze hoogsensitief zijn. Een heel aantal ervaart de negatieve kant ervan. 

Hoogsensitiviteit is een eigenschap, een kracht zelfs, maar het is wel belangrijk dat mensen weten hoe ze ermee om moeten gaan. Hoe ze deze kracht ook kunnen voelen en kunnen inzetten. 


In dit zelfcoachende boek komen een aantal thema’s aan bod die te maken hebben met hoogsensitiviteit. Thema’s die je helpen om jezelf als hoogsensitief persoon te leren kennen en begrijpen. Het geeft je handvatten om van je eigenschap je kracht te maken. 


Het boek bestaat uit 14 hoofdstukken allemaal met een eigen thema dat te maken heeft met hoogsensitiviteit. Naast informatie vanuit de wetenschap en ervaring, bevat het boek voorbeelden waarin je je kunt herkennen. En elk hoofdstuk bevat opdrachten en verdiepende vragen waarmee je aan de slag kunt gaan om meer inzicht te krijgen over je eigen hoogsensitiviteit. 

Tussen de hoofdstukken staan interviews met mensen die na coaching ervaren hoe ze nu in het leven staan.

 

Citaten uit een paar interviews:

“Het leuke is, dat ik sindsdien mijzelf beter snap. Ik kan nu beter voor mezelf verklaren waarom ik in het verleden soms reageerde zoals ik deed en hoe ik dat in de toekomst anders of beter kan doen”.

 

“Keuzes maken in wat wel en niet kan zonder dat ik mezelf voorbij loop, gaat steeds beter. Ik leer iedere dag weer meer. Ik heb mijn eigen ik teruggevonden en leer haar steeds beter kennen. Ze is best leuk!”

Ontvang het gratis E-book

Denk je dat je hoogsensitief bent? Voel je je vaak overprikkeld, snel moe en heb je stress of burn-out klachten?

Je kunt dan via het onderstaande formulier het gratis E-Book downloaden over ‘8 tips voor hoogsensitieve mensen om minder stress en geen burn-out te krijgen.

Vul je naam en e-mailadres in om het gratis e-book te downloaden.I agree to the Privacy Policy of this website.

Via dit e-book krijg je informatie over:

  1. De wetenschappelijke feiten van hoogsensitiviteit;
  2. Tips over hoe je omgaat met deze mooie eigenschap;
  3. Waarom hoogsensitiviteit niet een last maar een kracht is.

Sta je al op de mailinglist of lukt het je niet om het E-book te downloaden? Stuur dan een mail naar annemarie@nullthepowerinside.nl.

Heb je de volgende stress / burn-out klachten?

  • Ervaar je veel (werk)stress?
  • Ben je regelmatig helemaal uitgeput?
  • Heb je geen energie meer om te werken / of is je energie op als je thuis komt?
  • Heb je nergens zin meer in?
  • Voel jij je niet prettig in jouw eigen lichaam (overgewicht of onzekerheid)?
  • Wil jij je weer fit en levendig voelen?
  • Wil je graag weer terug in jouw eigen kracht?

Via coaching kan ik je helpen om dat laatste te bereiken. Laat je niet langer leiden door stress, onzekerheid, of een gebrek aan energie!  

Call Now Button