Aanbod

Aanbod

The Power Inside biedt individuele coaching, (thema)retreats en lezingen (meer info hierover vind je onderaan deze pagina) aan die te maken hebben met hoogsensitiviteit.

Voor de verschillende mogelijkheden zijn er verschillende Tarieven

Ervaringen van Tom: Weer op beide benen. 
Soms is de nacht nodig om te weten hoe mooi het licht is.
Niet wetende wat HSP nu echt betekende voor mij, kwam ik via een stukje in de plaatselijke krant over het boek van Annemarie – Wie ben ik als hoogsensitief persoon?-in contact met haar.
Annemarie is niet alleen een mooi mens, maar ook een zeer professionele, en kundige coach. De praktische opdrachten in haar boek, en de coaching hebben mij enorm geholpen om te kunnen omgaan met deze prachtige eigenschap. Je bent nooit te oud om te leren, sterker nog leren helpt mee om gezond te blijven. Mijn licht heeft weer energie en voor de bijdrage die Annemarie gedaan heeft ben ik haar zeer dankbaar.
The power inside, deze power zit in iedereen. 

Keuzes in Coaching

Twintig procent van de bevolking is hoogsensitief. Dat wil nietzeggen dat al die mensen hetzelfde zijn. Ook heeft iedereen een andere voorgeschiedenis en levensinvulling. Een hoogsensitief persoon voelt zich vaak anders dan andere mensen en weten niet hoe ze met hun eigenschap om kunnen gaan. Veel hoogsensitieve mensen weten trouwens nog niet dat ze de eigenschap bezitten.

Door coaching leren mensen wat hoogsensitiviteit is en hoe ze om kunnen gaan met hun eigenschap en er zelf hun kracht van kunnen maken.The Power Inside biedt meerdere mogelijkheden om tot bewustwording te komen wat hoogsensitiviteit betreft.

Individuele coaching

Heb je persoonlijke issues, vragen of bijvoorbeeld bunr-outklachten dan is individuele coaching de beste optie voor jou. Dit kan ook als je werkzaam bent in een bedrijf en persoonlijke begeleiding nodig hebt. Veelal betaalt de werkgever dan de coaching.

Retreats

The Power Inside organiseert ook regelmatig met andere bedrijven thema- en dagretreats, waar mensen nog beter leren hoe ze van hun hoogsensitieve eigenschap hun kracht kunnen maken. Vind je het fijn om met andere HSP’s te praten? Kom dan een keer naar een (thema-)retreat!

Voor iedereen is er een mogelijkheid om tot ontwikkeling te komen. The Power Inside biedt daarvoor maatwerk.

Lezingen

Ben je werkzaam als leidinggevende en wil je weten hoe je je bedrijf zo kunt inrichten dat je hoogsensitieve medewerkers optimaal kunnen functioneren? Of weet je weinig van hoogsensitiviteit en wil je meer kennis erover? Dan is een lezing een mooie eerste stap.

 

Retreats

HSP-De Ruimte-The Power InsideBinnenkort organiseer ik in samenwerking met Marcel Smit van High Zense Yoga een retreat op een mooie locatie midden in de natuur.                 
Je kunt je hiervoor al aanmelden!! Meer info vind je hier.

Samen met Joan de Blois van praktijk La Mojo organiseer ik, na de verhuizing van Joanin de herfst, een dagretreat waar je je volledig kunt ‘onderdompelen’ in je hooggevoeligheid/ hoogsensitiviteit!  In deze retreat gaat het over wat jij nodig hebt om naast faalangst, jouw daadkracht de ruimte te bieden.

Deze dag is zodanig ingevuld dat jij een gepaste afwisseling aan nieuwe ervaringen kunt beleven. Annemarie geeft inhoudelijke kennis over dit thema met oefeningen en interactie met de andere deelnemers. Om dit te laten indalen, geeft Joan stembevrijding-oefeningen en Yin yoga.

Om iedereen ook persoonlijke aandacht te kunnen geven, kunnen er maar maximaal 18 personen aan de dag deelnemen. Het minimum aantal is 10 deelnemers.                                                                                                                                  

Jouw investering: €150 incl. koffie, thee en lunch.  Geef jezelf een cadeau en kom naar een retreat!!

Je kunt je aanmelden via onderstaande knop.

Ik zoek hulp