Aanbod

Aanbod

Er is een tijd van komen en gaan. Ik heb jaren met heel veel passie en plezier heel veel hoogsensitieve mensen mogen helpen om hun hoogsensitieve kracht te ontdekken en te gebruiken. Daar ben ik heel dankbaar voor. 
Toch stop ik met de 1-op-1 coaching.  Het is voor mij tijd voor andere dingen. Cliënten die ooit bij me zijn geweest voor coaching kunnen altijd nog een afspraak maken. 

Mijn praktijk aan de Duitslandlaan 3 te Heemskerk heb ik per december 2022 opgezegd. Nu ga ik nog genieten van de laatste maanden waarin ik nog een aantal mensen mag begeleiden.

Er komt dan ook meer tijd voor het ontwikkelen en organiseren van retreats voor HSP’s, waarbij ik ook mijn passieom yoga te geven, in kan zetten! 

Mijn boek is ook overal te koop!! 

Ik stop dus niet met mijn passie en missie om HSP’s  te helpen maar vanaf nu niet meer door coaching. 

Retreats

The Power Inside organiseert ook regelmatig met andere bedrijven thema- en dagretreats, waar mensen nog beter leren hoe ze van hun hoogsensitieve eigenschap hun kracht kunnen maken. Vind je het fijn om met andere HSP’s te praten? Kom dan een keer naar een (thema-)retreat!

Voor iedereen is er een mogelijkheid om tot ontwikkeling te komen. The Power Inside biedt daarvoor maatwerk.

 

Retreats

Ik ben samen met een paar collega’s bezig om meerdere dagretreats te organiseren, waarin hoogsensitiviteit centraal staat! Houd de pagina van de Retreats in de gaten voor meer informatie!

HSP-De Ruimte-The Power Inside

Ik zoek hulp