Aanbod en Tarieven

Aanbod en Tarieven

Er zijn allemaal verschillende mensen in de wereld met ieder zijn eigen wens en handleiding. Coachingpraktijk The Power Inside speelt in op deze verschillen.

Twintig procent van de bevolking is hoogsensitief. Een groot deel weet dat nog niet van zichzelf. Een grote groep weet al goed hoe het om moet gaan met hun eigenschap en zijn over het algemeen goed in balans, maken de juiste keuzes en voelen zich blij.

Een heel aantal mensen weet nog niet hoe ze om moeten gaan met hun hoogsensitiviteit. Daar hebben ze hulp bij nodig! Ben jij ook iemand die wat hulp daarbij kan gebruiken? Wil je dit individueel doen tijdens coachingsafspraken of in een training in kleine groepen?

Ben je leidinggevende van een bedrijf of organisatie? Zijn er een aantal medewerkers die last hebben van stress en burn-out klachten ervaren, terwijl ze heel gedreven en gemotiveerde medewerkers zijn? Wellicht zijn zij ook hoogsensitief. Door hen te laten deelnemen aan een training is de kans op uitval veel kleiner. En de medewerker zal een grotere inbreng krijgen in het bedrijf of organisatie.

Eén ex-cliënt kreeg te horen toen hij net met een nieuwe baan was gestart dat hij een enorme charisma had. Dit soort opmerkingen had hij nog nooit gehoord over zichzelf.

Op de pagina aanbod coaching staat meer informatie over de verschillende mogelijkheden.
Op de pagina tarieven staat informatie over de verschillende tarieven.
Altijd al willen ervaren wat een training of coaching voor je kan betekenen. Dit is je kans!

Neem contact op

Aanvullende informatie:
Bij externe locaties: reiskosten à €0,19 per km


Call Now Button