Trainingen

Aanbod coaching en trainingen

Er zijn meerdere mogelijkheden om je hoogsensitieve vaardigheden te ontdekken en ontwikkelen, zoals individuele coachingtrainingen, lezingen,  en thema-bijeenkomsten

Sommigen vinden het bijvoorbeeld fijn om andere hoogsensitieve mensen te ontmoeten. Zo leer je dat je niet de enige bent zie hooggevoelig is! En leer je van elkaar! 
Anderen hebben veel persoonlijke issues die ze liever door middel van  individuele begeleiding willen bespreken.

Wil je snel stappen maken voor jezelf dan is een training een heel goede optie. Voor bedrijven die medewerkers hebben die veel last hebben van stress en burn-out klachten zijn trainingen van absolute meerwaarde. De deelnemers leren van elkaar en kunnen snel stappen maken in hun ontwikkeling.

The Power Inside kan je helpen met allerlei issues die te maken hebben met hoogsensitiviteit. 

Wil je meer weten? Kom dan gerust een keer langs voor een gratis intakegesprekJe bent daarna volledig vrij om te bepalen of je wilt investeren in je persoonlijke ontwikkeling als HSP’er. 

Bekijk hieronder het beschikbare coaching pakket. 

Pakket: Power Inside Basic

Power Inside Basic is speciaal ontwikkeld voor groepen en/of bedrijven waarin (hoogsensitieve) mensen problemen hebben met het omgaan met stress en burn-outklachten ontwikkelen.

Uit ervaring weten we dat als deze mensen weten hoe ze om kunnen gaan met hun hoogsensitieve eigenschap, dat de kans dat ze uitvallen door ziekte zeer verkleind wordt. Tevens ontdekken hoe ze van hun eigenschap hun kracht kunnen maken. Hoogsensitieve mensen zijn namelijk heel gemotiveerde, creatieve en innovatieve medewerkers. Dus een win-win situatie voor werkgevers en werknemers.

Deze trainingen hebben het meest effect in groepjes van maximaal 10 personen, zodat de individuele deelnemer zowel leert van mededeelnemers als van de coaches. 

Allerlei coachwerkvormen komen aan bod om tot een optimale ontwikkeling te komen.

Deze tweedaagse training kan op locatie van een bedrijf of organisatie gegeven worden.

Wilt u meer informatie of eerst een lezing om meer te weten te komen over de trainingen, maak dan een afspraak voor een gratis informatief gesprek.

Meer informatie over de coaching & pakketten?

Wil je meer informatie over coaching bij hoogsensitiviteit? Neem contact op via het contactformulier of maak een afspraak.

 

Call Now Button