Aanbod coaching

Aanbod coaching

Er zijn meerdere mogelijkheden(trainingen, individuele coaching, thema-bijeenkomsten, lezingen…) om je hoogsensitiviteit te ontdekken en te leren gebruiken. Sommige mensen willen andere mensen ontmoeten en ontdekken wat de overeenkomsten zijn met andere hoogsensitieve mensen. Anderen willen snel ontdekken wat ze kunnen doen om hun eigenschap positief te kunnen gebruiken.

Ik kan je helpen met allerlei issues die te maken hebben met hoogsensitiviteit: zelfbeeld, jezelf zichtbaar maken, werk, studie, hoogbegaafdheid, relaties, communicatie, emotieregulatie, pleasegedrag, verlieservaringen (bij bijvoorbeeld scheiding of overlijden) opvoeden en begeleiden van hoogsensitieve kinderen enz.

Op deze pagina wordt kort uitgelegd wat de mogelijkheden zijn. Wil je meer weten kom dan een keer langs voor een intakegesprek! Je bent daarna vrij om te bepalen of je wilt investeren in hulp voor je persoonlijke ontwikkeling.

Prijzen kun je vinden op de pagina tarieven.

Power Inside basic.

Data:
PIB 1:  22 februari 2019 en 1 maart

Ik meld me aan of heb een vraag.

Groepstraining voor maximaal 10 personen. De trainingen zullen gegeven worden op 2 dagen. Afhankelijk van de vraag kunnen de trainingen ook op andere dagen gegeven worden.

De training omvat een programma waarin de deelnemers actief aan de slag gaan met het ontdekken en gebruiken van hun hoogsensitiviteit.

De training wordt aan mensen gegeven die zich daarvoor aanmelden maar ook aan bedrijven en organisaties die gebruik willen maken van het inzicht en creativiteit van hun hoogsensitieve werknemers. Vaak ontstaat er door overprikkeling een blokkade bij hoogsensitieve mensen en dat kan dan resulteren in stress en burn-out klachten.
Door inzicht te krijgen in wat hoogsensitiviteit nu is, weet je hoe je er mee om kunt gaan en het in te zetten als kracht.

Thema’s die aan bod komen zijn:

  • Informatie over wat hoogsensitiviteit precies is.
  • Biografie – het leren herkennen van patronen die je gedurende je leven of hebben tegengehouden of hebben geholpen voor je zelfbeeld.
  • Sociale interactie – hoe doe je dat? Welk effect heeft dat op je welbevinden?
  • HSP spel, daarin krijg je duidelijk waarom je in bepaalde situaties reageert.
  • Inzicht krijgen in je belemmeringen en ontdekken hoe je meer gebruik kunt maken van je kracht.
  • Omgaan met emoties.
  • Wat inspireert je en waarom het je niet lukt om het uit te voeren.
  • En nog meer kennis en vaardigheden die zorgen dat je je eigenschap leert kennen en positief kunt gaan gebruiken.

Ik meld me aan of heb een vraag.

Power Inside private.

Individuele coaching voor 4 afspraken (elk afspraak 90 minuten) en een gratis intake (30 minuten).
Wil je liever dat ik je individueel help dan is de mogelijkheid om voor dit pakket te kiezen. De activiteiten uit  Power Inside Basic komen ook aan de orde maar worden meer uitgediept. Ik ga vooral in op het moment. Elke bijeenkomst overleg ik eerst met je wat voor jou belangrijk is om te bespreken. Ieder mens is anders en heeft een andere begeleiding nodig.

Deze coaching is belangrijk als je privé-ervaringen hebt die je niet wilt delen met andere deelnemers.

Uit ervaring weet ik dat minimaal 4 afspraken voldoende kunnen zijn om ook echt de eigenschap te leren gebruiken en inzicht te hebben in jezelf.

Dit pakket is ook tegen een voordeliger tarief te krijgen in combinatie met Power Inside basic.

Ik meld me aan of heb een vraag.

Power Inside Powerdag.

Intensieve training en begeleiding voor maximaal 3 deelnemers, die snel resultaat willen zien m.b.t. het ontdekken en gebruiken van hun hoogsensitiviteit. De onderwerpen van Power Inside Basic komen ook aan bod, maar er is meer tijd voor individuele begeleiding met meer diepgang.

De dag en datum worden in overleg met de deelnemers bepaald. De training begint ’s morgens om 9 uur en eindigt rond 20 uur. De lunch en avondmaaltijd zijn inclusief.

Ik meld me aan of heb een vraag.