Individuele coaching

Individuele coaching

Er zijn meerdere mogelijkheden om je hoogsensitieve vaardigheden te ontdekken en ontwikkelen, zoals trainingen, lezingen, individuele coaching en thema-bijeenkomsten

Sommigen vinden het bijvoorbeeld fijn om andere hoogsensitieve mensen te ontmoeten. Zo leer je dat je niet de enige bent zie hooggevoelig is! En leer je van elkaar! 
Anderen hebben veel persoonlijke issues die ze liever door middel van  individuele begeleiding willen bespreken.

Wil je snel stappen maken voor jezelf dan is een training een heel goede optie. Voor bedrijven die medewerkers hebben die veel last hebben van stress en burn-out klachten zijn trainingen van absolute meerwaarde. De deelnemers leren van elkaar en kunnen snel stappen maken in hun ontwikkeling.

The Power Inside kan je helpen met allerlei issues die te maken hebben met hoogsensitiviteit. 

Wil je meer weten? Kom dan gerust een keer langs voor een gratis intakegesprekJe bent daarna volledig vrij om te bepalen of je wilt investeren in je persoonlijke ontwikkeling als HSP’er. 

Bekijk hieronder het beschikbare coaching pakket. 

Pakket: Power Inside Private

Individuele coaching voor 4 afspraken (90 minuten per afspraak) en een gratis intakegesprek.

Wil je het liefst individueel getraind worden? Dan is het pakket ‘Power Inside Private’ zeer geschikt. Dit pakket is prettig als je privé-ervaringen hebt die je niet met anderen wilt delen. 

Wat gaan we doen?

Bij elke bijeenkomst overleggen we wat voor jou belangrijk is om te behandelen. Ieder mens is anders en heeft een andere begeleiding nodig. De activiteiten uit Power Inside Basic komen bij dit pakket ook aan bod, maar we gaan hier grondiger te werk. 

Uit ervaring weten we dat minimaal 4 afspraken voldoende zijn om goed inzicht te krijgen in jezelf. Evenals het effectief inzetten van deze eigenschap in het dagelijks leven. 

Meer informatie over de coaching & pakketten?

Wil je meer informatie over coaching bij hoogsensitiviteit? Neem contact op via het contactformulier of maak een afspraak.

Bellen mag ook, via: 06 550 004 52

Call Now Button