Thema / koffie-ochtend

Inhoud thema-ochtenden

Ik vind het zelf altijd heel fijn om met gelijkgestemden te praten over bepaalde onderwerpen. Het is voor veel mensen een feest van herkenning en een gevoel dat er meer mensen zijn die hetzelfde voelen als zij; dat zij niet de enige zijn ( dat geldt ook voor mij😉).

Vandaar dat ik koffie-ochtenden organiseer.

Koffie-ochtenden over hoogsensitiviteit

Tijdens deze bijeenkomsten ontvang je kennis en inzicht over het thema van die dag. Met coach en deelnemers gaan we gezamenlijk in gesprek, waardoor je meer invloed krijgt op je hooggsensitiviteit.

Tijd: Vrijdagochtend van 10:00 – 11:30 uur
Kosten: € 15 per keer inclusief koffie en/of thee (€ 50 voor 4 keer).
Personen: Maximaal 6 personen

Hoogsensitiviteit en emoties

Hoogsensitieve mensen ervaren emoties meer en dieper dan niet HSP’s. Bij positieve emoties is dat heel fijn. Bij negatieve emoties is dat vaak niet zo fijn. Je hebt dan snel het gevoel erin meegezogen te worden. Hoe ga je daarmee om?

Aanmelden

Hoogsensitiviteit en werk

HSP’s zijn snel overprikkeld in een grote drukke ruimte, of wanneer er veel druk ervaren wordt. Hoe zorg je ervoor dat je ruimte creëert voor jezelf in een drukke organisatie. Hoe vind je je rust en de uitdaging om te kunnen doen wat je in je hebt en je inspireert?

Aanmelden

Hoogsensitiviteit en relaties

Ben je ook geneigd om je steeds aan te passen om ‘de lieve vrede’ te bewaren? Hoe sta je in je relatie met je partner?
We bespreken hoe je meer in je kracht kunt komen in relaties. Zowel met je partner als met vrienden, collega’s, ouders als kinderen.

Aanmelden

Hoogsensitiviteit en kinderen

Heb je een hoogsensitief kind? In deze thema-bijeenkomst krijg je informatie en handvatten hoe je het beste kunt omgaan met je hoogsensitieve kind, zodat je kind meer vanuit zijn kracht zich kan gaan ontwikkelen.

Aanmelden

Hoogsensitiviteit en tijd voor jezelf (13 juli)

Het is vakantietijd. Eindelijk tijd voor jezelf…of niet? Cijfer je jezelf weer weg ten gunste van de mensen om je heen? Wat zou jíj nu echt willen doen? En hoe doe je dat zonder het gevoel te hebben dat je je teveel richt op jezelf? Hoe zou je meer tijd voor jezelf kunnen inplannen, ook buiten de vakanties?

Aanmelden

Aanmelden voor de thema-ochtend

Tijd: Vrijdagochtend van 10-11.30 uur
Kosten: € 15 per keer inclusief koffie en/of thee (€ 50 voor 4 keer).
Personen: Maximaal 6 personen

Wil je graag aanwezig zijn bij een themaochtend? Je kunt je dan eenvoudig aanmelden via het onderstaande formulier!