De coach

Wie ben ik?

Coach Annemarie De Blois

Ik ben Annemarie de Blois, eigenaar van The Power Inside Coaching.

Coachen van volwassenen en kinderen is mijn missie, passie en kracht. Vanuit het werken in het HBO-onderwijs, waar ik onder andere studenten coach, heb ik ontdekt dat mijn kracht ligt in het coachen van mensen.

Door de jaren heen heb ik gemerkt dat veel hoogsensitieve mensen mij benaderen voor coaching. Ik ben mij toen gaan specialiseren in hoogsensitiviteit (HSP). Ik ontdekte dat veel mensen tevens te maken hebben gehad met rouw en verlies en snel last hebben van werkstress en burn-out klachten. Ook hier heb ik me verder in geschoold.

Ik kan wat voor mensen betekenen! Het grootste compliment dat ik kan krijgen, is dat mensen na een paar coachingssessies weer blij kunnen zijn. Dat zij om kunnen gaan met hun verdriet en zin hebben om de toekomst aan te gaan. Weten wie ze zijn en wat ze willen.

Kennis en opleidingen

Mijn analytisch vermogen en mijn vermogen om mensen in hun kracht te zetten, heeft mij ertoe gebracht om  in 2011 de opleiding tot coach te doen.

De kennis, die ik bezit naast mijn coachervaring en -opleidingen,  is afkomstig uit werk en levenservaringen. Deze ervaringen heb ik opgedaan in de zorg (als verpleegkundige), in het onderwijs (basisonderwijs en HBO), als trainer (in de sport) en als afgestudeerd pedagoog.

Denk jij dat ik jou kan helpen? Neem dan gerust contact op:
 
Stuur mij jouw verhaal


Wat doe ik als coach?

Naast het een-op-een coachen, train ik ook in groepen, bedrijven en organisaties. Ik kan zowel mijn cliënten ontvangen in mijn praktijk als op een externe locatie. Tevens verzorg ik workshops en lezingen over HSP, werkstress, rouw en verlies (scholen, bedrijven, ouders enz.).

Ook geef ik lezingen en workshops over onderwerpen die te maken hebben met coaching en communicatie. Belangstellenden kunnen zich aanmelden of informatie opvragen via e-mail of het contactformulier.